Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirir.
Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.
Turkuaz' Alıntı:Bu nedemek anlayamadım?
Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:Bu nedemek anlayamadım?
amazondan bişey alabilirsin mesela kulaklık mesela klavye anlatmak istediğim o teşekkürler.
CagriSen01' Alıntı:For security reasons this process can not be continued.To make sure your transaction is secure, please provide us with documentation by clicking My Appeal for further verification.
ISC_RS_5100102051
Bu hatayı veriyor
evet ücretsiz alıcaksınTurkuaz' Alıntı:Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:Bu nedemek anlayamadım?
amazondan bişey alabilirsin mesela kulaklık mesela klavye anlatmak istediğim o teşekkürler.
Nasıl alıcam ücretsiz mi?
JottA' Alıntı:Teşekkürler Başarılı
Turkuaz' Alıntı:Ben denedim böyle yazıyor sonuç=
![]()
Bu ne anlama geliyor onaylanmış mı?
Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:@Sydz hocam hiçbiri live olmadı
100 tane mi çektin aslında 10 tane de çeksen illa 1 tane live çıkıyor new bin
Turkuaz' Alıntı:Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:@Sydz hocam hiçbiri live olmadı
Varsıylan 10 du.(siteye girince otomatik 10 yazıyor onu hiç değiştirmedim)Hiç dokunmadım yani 10 tane oldu ama hiçbiri çalışmadı.
Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:@Sydz hocam hiçbiri live olmadı
Varsıylan 10 du.(siteye girince otomatik 10 yazıyor onu hiç değiştirmedim)Hiç dokunmadım yani 10 tane oldu ama hiçbiri çalışmadı.
çalışması lazım 1 tane bile olsa kesin live çıkar birdaha denermisin?
Turkuaz' Alıntı:Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:@Sydz hocam hiçbiri live olmadı
çalışması lazım 1 tane bile olsa kesin live çıkar birdaha denermisin?
Denedim şimdi 1 tane çalıştı.
Sydz' Alıntı:CagriSen01' Alıntı:For security reasons this process can not be continued.To make sure your transaction is secure, please provide us with documentation by clicking My Appeal for further verification.
ISC_RS_5100102051
Bu hatayı veriyor
amazon dimi?
evet ücretsiz alıcaksınTurkuaz' Alıntı:Sydz' Alıntı:Turkuaz' Alıntı:Bu nedemek anlayamadım?
Nasıl alıcam ücretsiz mi?
JottA' Alıntı:Teşekkürler Başarılı
rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana)