hanfurkan47
Üye
Arkadaşlar şimdi ben üniversite öğrencisiyim aylık 1000 ila 2000 tl arasında kazanc sağlayabileceğim bir yygulama veyahut ticaret gibi site yapturmak istiyorum. Aklımdaki projelerden birkaçını aşağıya yazıyorum yorum olarak sadece fiyat teklifi verebilir misiniz?
1- Mybb formu kurulacak. Özel editleme yapılacak. Logo tasarım site içerisinde makale açma yorum yapma gibi şeylerden tl kazanma ve bakiye 10tl ve üzeri olunca çekim yapabilme. Bu öybb formum sadece oyun üzerine olacak hile vs vs paylaşım şeklinde
2 - Çılgın tavuklar tarzı tamamen sorunsuz bir script
3- metin2 sunucusu kuracağım. Ve reklam yapabilecek kesin ve garantili user getirebilecel bir reklamcı
4- gameavm.com tarzı bir script
5- Androıd oyun yazılım yada uygulama
6'Sizlerin daha cok ve hızlı kazanırsın dediğiniz bir script site
Bunlar hakkında bilgi verebilirmisin cok acil arladaşlar. Konuyu yanlış açtıysam uygun yere tasınmasını talep ediyorum.
1- Mybb formu kurulacak. Özel editleme yapılacak. Logo tasarım site içerisinde makale açma yorum yapma gibi şeylerden tl kazanma ve bakiye 10tl ve üzeri olunca çekim yapabilme. Bu öybb formum sadece oyun üzerine olacak hile vs vs paylaşım şeklinde
2 - Çılgın tavuklar tarzı tamamen sorunsuz bir script
3- metin2 sunucusu kuracağım. Ve reklam yapabilecek kesin ve garantili user getirebilecel bir reklamcı
4- gameavm.com tarzı bir script
5- Androıd oyun yazılım yada uygulama
6'Sizlerin daha cok ve hızlı kazanırsın dediğiniz bir script site
Bunlar hakkında bilgi verebilirmisin cok acil arladaşlar. Konuyu yanlış açtıysam uygun yere tasınmasını talep ediyorum.