• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Bitcoin den anlayan seri baksın

Deleted

Üye
Bi arkadaş dan para alıcam bana bitcoin ile göndericek ama ben de o da bilmiyoruz btc ile para almayı Bilenler konu altında yazabilir mi bitcoinin orj site linki ve bu parayı nasıl çekerim ?

Oncelikle bitcoini alabilmek adina bir cuzdan olusturmalisin, bitcoini tl ye cevirmek icin ise bir borsaya ihtiyacin var ozelden yazarsin sana borsa adini veririm simdi reklama girmesin borsaya uye olup hesabini onayli yaptigin halde bitcoin cuzdanini onlar olusturuyorlar sen oraya transfer yapabilirsin ordan tl ye cevirebilirsin fakat bazi durumlar soz konusu bitcoin borsalari tlye cevirdikten sonra nakit olarak cekebilmen icin belirli bi seviye cekim ucreti siniri koyuyorlar bana ozelden kac tl lik bitcoin gonderecegini yazarsan daha detayli yardimci olabilirim.

MiRaT' Alıntı:
Oncelikle bitcoini alabilmek adina bir cuzdan olusturmalisin, bitcoini tl ye cevirmek icin ise bir borsaya ihtiyacin var ozelden yazarsin sana borsa adini veririm simdi reklama girmesin borsaya uye olup hesabini onayli yaptigin halde bitcoin cuzdanini onlar olusturuyorlar sen oraya transfer yapabilirsin ordan tl ye cevirebilirsin fakat bazi durumlar soz konusu bitcoin borsalari tlye cevirdikten sonra nakit olarak cekebilmen icin belirli bi seviye cekim ucreti siniri koyuyorlar bana ozelden kac tl lik bitcoin gonderecegini yazarsan daha detayli yardimci olabilirim.

Dostum özet geçeyim btc gibi gizli para alma yöntemleri nelerdir 

Paypal ile alırsam Bulunma şansım yüzde kaçtır ???

Kardesimbtc yi almak suc degilki neden saklanasin ? Paran oldugu surece borsalardan rahatlikla alisveris yapabilirsin.

Paribu kullanabilirsin

MiRaT' Alıntı:
Kardesimbtc yi almak suc degilki neden saklanasin ? Paran oldugu surece borsalardan rahatlikla alisveris yapabilirsin.

Btc yi almak suç değil ama şimdi şöyle misal herhangibi başka birşey ile alsam parayı bulunma vs ip cartcurt bilgi ile bunulmaması lazım öyle birşey lazım Sağlam bi btc var gizlilik işin  de onu da karşı taraf bilmiyor para atma vs kullanım

Sydz' Alıntı:

Brazıll yadan papara para gönder me mi var :: D? 

Shopier yapsam sonra ürün koysam onu satın alsa para bana gelir mi ?

gamovertinks' Alıntı:
Sydz' Alıntı:

paparada öyle bişey gördüm araştırıcam konu paylaşıcam.
lol doğrulanmamış acc lar varsa shopy.gg den satabilirsin mesela az reklam yaparsan alırlar belki origin hesapları vs

Sydz' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:
Sydz' Alıntı:

paparada öyle bişey gördüm araştırıcam konu paylaşıcam.
lol doğrulanmamış acc lar varsa shopy.gg den satabilirsin mesela az reklam yaparsan alırlar belki origin hesapları vs

Lol acc değil de başka birşey olucak adam parayı %100 atacak ama ödeme yöntemi lazım Bakalım olursa shoopier güzel olur

Btctürkten hesap oluştur bitcoin cüzdan linkini göndericek kişiye yolla sonra istersen tl çevirip btctürkten çekebilirsin papara ve banka hesabından ödeme yapıyor yalnız bitcoin almak veya satmak için hesabının onaylı olması lazım siteden gerekli talimatları yapıp onaylı hesab yapabilirsin

Geri