Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirir.
Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.
MiRaT' Alıntı:Oncelikle bitcoini alabilmek adina bir cuzdan olusturmalisin, bitcoini tl ye cevirmek icin ise bir borsaya ihtiyacin var ozelden yazarsin sana borsa adini veririm simdi reklama girmesin borsaya uye olup hesabini onayli yaptigin halde bitcoin cuzdanini onlar olusturuyorlar sen oraya transfer yapabilirsin ordan tl ye cevirebilirsin fakat bazi durumlar soz konusu bitcoin borsalari tlye cevirdikten sonra nakit olarak cekebilmen icin belirli bi seviye cekim ucreti siniri koyuyorlar bana ozelden kac tl lik bitcoin gonderecegini yazarsan daha detayli yardimci olabilirim.
MiRaT' Alıntı:Kardesimbtc yi almak suc degilki neden saklanasin ? Paran oldugu surece borsalardan rahatlikla alisveris yapabilirsin.
Sydz' Alıntı:Paparadan olur.
paparada öyle bişey gördüm araştırıcam konu paylaşıcam.gamovertinks' Alıntı:Sydz' Alıntı:Paparadan olur.
Brazıll yadan papara para gönder me mi var :: D?
Shopier yapsam sonra ürün koysam onu satın alsa para bana gelir mi ?
Sydz' Alıntı:paparada öyle bişey gördüm araştırıcam konu paylaşıcam.gamovertinks' Alıntı:Sydz' Alıntı:Paparadan olur.
Brazıll yadan papara para gönder me mi var :: D?
Shopier yapsam sonra ürün koysam onu satın alsa para bana gelir mi ?
lol doğrulanmamış acc lar varsa shopy.gg den satabilirsin mesela az reklam yaparsan alırlar belki origin hesapları vs