• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Dövmeci Varmı

NasyoneL

Mod Team Leader
Super Moderator
THS Helper
THS Elite (VIP)
Ödüller
3
Aramızda dövmeci varmı Turkhacks logosu kurtu dövme yaptıralım :)

Aynen fikir güzel yaptıralım :angel: varsa yapan bu konu altına yazın arkadaşlar

Komple banner çok yer kaplarda kurt kısmını yaptırıp altına Turkhacks yazılabilir hatta tasarımdan anlayan arkadaşlar @designufuk dövme tasarımları hazırlayabilir

Uzun zamandır aklımda olan birşey, daha önce grupta söyledim hatta. Dövmeci ayarlanır toplanın yaptıralım. :)

NasyoneL' Alıntı:
Aramızda dövmeci varmı Turkhacks logosu kurtu dövme yaptıralım :)

CyberHost' Alıntı:
Aynen fikir güzel yaptıralım :angel: varsa yapan bu konu altına yazın arkadaşlar

NasyoneL' Alıntı:
Komple banner çok yer kaplarda kurt kısmını yaptırıp altına Turkhacks yazılabilir hatta tasarımdan anlayan arkadaşlar @designufuk dövme tasarımları hazırlayabilir

DeepiMpaCt' Alıntı:
Uzun zamandır aklımda olan birşey, daha önce grupta söyledim hatta. Dövmeci ayarlanır toplanın yaptıralım. :)

abiler bence turkhacks ait muhteşem bir yüzük tasarlatalım sadece özel kişiler takabilsin efsane olur bence

NasyoneL' Alıntı:

Dövmeyi tasarlarsa aklımda vardı yarın yaptırırım :)

Sydz' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

O kadar çabuk diyorsun yani, yaptıranlara ödül düşünelim bizde. :p

DeepiMpaCt' Alıntı:
Sydz' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

O kadar çabuk diyorsun yani, yaptıranlara ödül düşünelim bizde. :p
abi Sydz diye koluma yaptırcaktım Sydz altına turkhacks.com diye iyi gider :D reklam olur

Bannerdaki kurt güzel olur

güzel dövme olur ama ben dövme yaptırmaya karşıyım.

Aslında çok mantıklı müsiat zamanda bileğime yaptiriyim

p5bA1m.png

Böyle Birşey bence Fazlasıyla güzel ve nazik durur

OrganikPiskos' Alıntı:
p5bA1m.png

Böyle Birşey bence Fazlasıyla güzel ve nazik durur
Renkli olsun kırmızı kısmıyla kolun ortasına yatay

dövme felan bizi bozar yüzük iyidir babacanlar

Geri