• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Öneri Elit Üyelik

Forum hakkında öneriler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mawt

THS Elite (VIP)
Hayırlı Akşamlar arkadaşlar elit üyelik ücretleri bitcoin üzerinden değilde başka şekilde ödeme alınsa daha iyi olur elit üyelik almak istiyorum uzun zamandır ama gel gelelim bitcoin üzerinden ödeme yapmasını bilmiyorum buna bir çözüm gelir ise elit üyelik almak isterim.

Merhaba bu vesile ile btcturk gibi biyerden hesap açarak kripto parayı öğrenebilirsin

Neden sanal pos gibi birsey kullanmiyoruz ki yada shopier de olabilir

Neden sanal pos gibi birsey kullanmiyoruz ki yada shopier de olabilir
Çünkü burası bir ticaret hane değil...
Bağış mantığı btc gönderiyorsun bunun karşılığında da ayrıcalık almış oluyorsun ayrıca hangi platformda üye olduğunu tekrar kontrol edip bu soruyu bir de kendine sor neden sanal pos kullanmıyoruz.

Bir ara yogun istek uzerine actik onu da, kahpeler gidip sikayet ettiler kapattirdilar. :) Bu devirde kripto transferi ile havale arasinda neredeyse fark yok, ne ogrenirseniz kendinize..

@DeepiMpaCt @Matrax Arkadaşa sert çıkışmışız biraz dostlar biz böyle bir forum değiliz. @ayfar06 dostum Bitcoin ile ödeme almak bir yandan güvenlik tarafında da bizler için önemli. Sanal pos alıp oraya buraya kimliğimizi bırakmak hoş değil. Sonuç olarak warez içerili illegal adı altında geçen bir forumuz. Bu noktada bitcoin üzerinden transfer almamız tüm forumlar gibi oldukça doğal. Kripto para 2023 yılında artık herkesin dilinde olan bir şey. Metamask nedir, bitcoin cüzdanı nedir diye araştırma yaparsan kolay bir şekilde öğrenebilirsin diye düşünüyorum. Bu işleri öğrendikten sonra senide aramızda görürüz umarım.

@DeepiMpaCt @Matrax Arkadaşa sert çıkışmışız biraz dostlar biz böyle bir forum değiliz. @ayfar06 dostum Bitcoin ile ödeme almak bir yandan güvenlik tarafında da bizler için önemli. Sanal pos alıp oraya buraya kimliğimizi bırakmak hoş değil. Sonuç olarak warez içerili illegal adı altında geçen bir forumuz. Bu noktada bitcoin üzerinden transfer almamız tüm forumlar gibi oldukça doğal. Kripto para 2023 yılında artık herkesin dilinde olan bir şey. Metamask nedir, bitcoin cüzdanı nedir diye araştırma yaparsan kolay bir şekilde öğrenebilirsin diye düşünüyorum. Bu işleri öğrendikten sonra senide aramızda görürüz umarım.
Perdelerimi kaldirdigimda kedi gibi bir admin oldugumu bilirsin sen, niyetimiz kimseyi kirmak degil @ayfar06 kardesimiz de basimiz uzerinedir bize gonul veren herkes ailemizdir. Sitemim Turk internet kullanicilarinin vefasizligina idi sadece.

Niyetim kimseyi kırmak veya aşşağılamak değil biraz kaba konuşmuşsam bunun için özür dilerim...

şuanda gördüm gerçekten gene hüsran içindeyim ya dünya değişiyor gerçekten kiyamete gün geçtikçe yaklaşıyoruz bununda farkındayım iyi insan bi ben kalmışım insanları kırmadan üzmeden hareket etmeye çalışan bitcoini bilmek zorunda değilim ki benim yapmış olduğum ticaret her zaman nakit oldu burasida da öneri konusu ben bir öneride bulundum bu olur mu olmaz mi diye gerçekten bu şekilde yazacaksanız yazmayın insanlara yardımcı olmayın biri laf sokar birisi ticaret hanemi der içeriğinde bulunduğum platformuda biliyorum ama bir öneri sanal pos olmaz daha kolay bir şey olur demek istediğim buydu da eyw ya

@DeepiMpaCt hocam süresiz banlayabilirsin hasabi sorun yok benim için bu saatten sonra​

Uzun zamandır benimde demek istediğim bir türlü firsatını bulupda diyemediğim bir konu açılmış elit üyelikle ilgili ve böyle kötü bir üslupda cevap verilmiş adam ne demiş ki de böyle bir karşılık almış işlerimiz yaşlarımız gereği bitcoin bilmek gibi bir zorunluğumuz yok bende bilmiyorum ve hiçde merak etmedim işimde olmadı öğrenmekte istemem buna ayıracak zamanımda yok açıkcası normal bir üye böyle bir acıklama yapsa dengesiz birisi der geçersin ama biri moderator bisi de kidemli üye yanı siteye bu kadar emek veripte sonrada insanları siteden bu şekilde uzaklaştırmak açıkcası yazık @CrackRoot kardeşimden Allah razi olsun demek istiyorum güzel bir açıklama yapmış sağolasın herşey için biz cahiller bitcoini öğrenirsek belki aranıza katılabiliriz ne diyelim

Uzun zamandır benimde demek istediğim bir türlü firsatını bulupda diyemediğim bir konu açılmış elit üyelikle ilgili ve böyle kötü bir üslupda cevap verilmiş adam ne demiş ki de böyle bir karşılık almış işlerimiz yaşlarımız gereği bitcoin bilmek gibi bir zorunluğumuz yok bende bilmiyorum ve hiçde merak etmedim işimde olmadı öğrenmekte istemem buna ayıracak zamanımda yok açıkcası normal bir üye böyle bir acıklama yapsa dengesiz birisi der geçersin ama biri moderator bisi de kidemli üye yanı siteye bu kadar emek veripte sonrada insanları siteden bu şekilde uzaklaştırmak açıkcası yazık @CrackRoot kardeşimden Allah razi olsun demek istiyorum güzel bir açıklama yapmış sağolasın herşey için biz cahiller bitcoini öğrenirsek belki aranıza katılabiliriz ne diyelim
Dostum malesef teknolojiye ayak uydurma gibi bir gereksinimimiz var. Spor salonları elden veya pos cihazı ile ödeme almamaya başladı ve mobil uygulamamızı indir oradan öde diyor ayrıca salona girmek için QR kod okutmanı istiyor. Yani istediğimiz şeyin çok meşaketli olduğunu düşünmüyorum rastgele bir kripto borsası üzerinden USDT yollayacaksınız. Özellikle bu gibi teknolojiye dayalı ortamlarda bu tip yorumlar gönlümü kırıyor diyebilirim. Fakat üyelere kolaylık olması açısından bir çözüm getirmemiz olası gibi duruyor.

Konuda bulunan özür mesajımın silinmesini rica ederim...
Zira mevzu bahsi geçen arkadaşlar benim özrümü haketmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri