• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Forumda Neler Oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BYROOT

Aktif Üye
Üye
Forumda ki ByDersimli Banlanmıştı şimdi tekrardan hesabı aktif olup ve kullanıcı adı değiştirilip CipHer yapılmış neden ? admin bey forumu iyi takip ediyorum offline dolaştığımıza bakma :at: :)

Bydersimli ne zaman banlandı? Benden nickinin değiştirilmesini istedi, bende değiştirdim.

Banlanmadıki

Bu forum adaletli bir forum bir kimse hata yapmıştır ve cezayi işlem uygunması gerekiyordur anında uygulanır. Aynı zamanda ceza ban söz konusu ise banlanır ve kalıcı ban almış biri ise o ban cezası asla kalkmaz ki sözünü ettiğin arkadaş bu forumda hiç banlanmadı.

Dolandırma vs konusnu okudum ve şöyle şimdi adam sana sc vs kurulumu ayarlıyor ama senin hostung uyumlu değil kaldırmıyor bu durumda bydersimli nie suçlu oluyor ? sağlam host al öyle kurdur ayarla 5 yaşında çocuk değiliz değil mi ? birşey yapılıyorsa yapmadan önce bakıp öyle yapın ben olsam şahsen geri para ödemezdim sana, o kadar uğraş et sonra yok istemiyorum diyip parayı geri istiyorsun hele ki şehire uzaksa Kimsenin hayatı nedir nasıl yaşıyordur bilmem ama kimse kimsenin babasının çocuğu değil bir iş yapmdan önce düşünüp iş yapın sonrasında ben beğenmedim olmadı şu bu paramı geri ver durumu hoş değil.

şükür forumda benden şikayetçi üye yok ben dedim kullanıcı adımın değişmesini 17 18 yaşındaki veletler gibi 3 kuruşa adımımı çıkarıcam root karın ağrın neyse her kes biliyor benim yine bydersimli olduğumu konularım aktif sen dua et ben sadece yol paramı aldım paranı iade ettim kim işini yapıp parayı iade ederki senin gibi asalaklar anca saçma sapan tehdit eder ayak üstü 100 tane yalan söyler ben kazandığım her kuruşun hakkını misliyle hakkını verdim böyle asalakça konuşmaya devam ettiğin sürece banlanman yakındır.

CipHer' Alıntı:
şükür forumda benden şikayetçi üye yok ben dedim kullanıcı adımın değişmesini 17 18 yaşındaki veletler gibi 3 kuruşa adımımı çıkarıcam root karın ağrın neyse her kes biliyor benim yine bydersimli olduğumu konularım aktif sen dua et ben sadece yol paramı aldım paranı iade ettim kim işini yapıp parayı iade ederki senin gibi asalaklar anca saçma sapan tehdit eder ayak üstü 100 tane yalan söyler ben kazandığım her kuruşun hakkını misliyle hakkını verdim böyle asalakça konuşmaya devam ettiğin sürece banlanman yakındır.

Dostum benim senle bir alıp veremediğim yok seni sadece banlı gördüm diye hatırlıyorum karın ağrısı olan sensin galiba baksana ben 1 cümle kurdum sen roman yazmışsın buraya. celallenmene gerek yok sakin ol

@BYROOT sorunun cevabı sana verildi kardeşim. Fazla uzatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri