Hoşgeldin Misafir

GameEpin Kuvvet.Net Tamamen kırılmış sorunsuz

kingg14

6 Mar 2026
344 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşar bu forumda bir kaç tane arkadaş aynı epin scriptini farklı başlıklarla ve resimlerle paylaşmış ben de indirip denedim aslında ikisi de aynı script biri lizza yazmış biri başka bişey yazmış dosya aynı dosya üstüne üstün script kırılmamış ve kurmaya çalıştığınızda lisans yönetim'e bir log gönderiyordu. ben de aldım bu scripti kırdım ve sizle paylaşıyorum.

Tek yapmanız gereken sql'i import etmek
app/system/config.php içinden sql'i bağlamak

Panel:
[email protected]
demo

3hhazet.jpg

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

mxenorg

7 Mar 2025
153 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşar bu forumda bir kaç tane arkadaş aynı epin scriptini farklı başlıklarla ve resimlerle paylaşmış ben de indirip denedim aslında ikisi de aynı script biri lizza yazmış biri başka bişey yazmış dosya aynı dosya üstüne üstün script kırılmamış ve kurmaya çalıştığınızda lisans yönetim'e bir log gönderiyordu. ben de aldım bu scripti kırdım ve sizle paylaşıyorum.

Panel:
[email protected]
demo

3hhazet.jpg

Güzel

tc4dy

Planet 9, Backrooms
19 Haz 2026
112 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Panel:
[email protected]
demo

3hhazet.jpg

sağolasın