Hoşgeldin Misafir

HATALI Scriptler Hakkında!

yolcups01

21 Şub 2019
107 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
nida_bey' Alıntı:
http://www.turkhacks.com/konu-php-e-ticaret-scripti-v1.html
script normal (olarak sanal posu denemedim) çalışıyor tek kusuru sayfa eklenemiyor. Hakkımızda,kurumsal vs gibi. Ayrıca sayfa resmi yüklenmiyor.

Sqll den tabloların yetkisine bakarak auto increment edilmiş mı kontrol et sayfaları sıralamıyorsa üst üste biniyorsa açmaz örnek sayfa id:0 düşer üzerine daha da gelmez

angelizmir35

22 Nis 2019
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Web-Ofisi Scriptlerini Kullanan arkadaşların Dikkatine!!!!!!!
webofisinin hazırlamış oldugu scriptlerin tamamı warez olan scriptlerden derleme ve çoğunluğuna wp teması giydirilmiştir.
scriptlerin %85 kadarında upload açığı mevcut olup scriptin kullanıldığı hosting'lerde açık yarattığından dolayı siteniz veya hesabınız uyarı verilmeksizin kapatılabilir yada askıya alınabilir. scriptleri kullanmadan önce upload edeceğiniz hosting hesabınızın ftp bölümüne http://sourceforge.net/projects/rips-scanner/files/ bu dosyayı yükleyiniz (rips klasörü olarak upload ediniz.) ardından kullanacağınız scripti upload ederek script içerisinde bulunan açıkları tespit ederek kapatınız. genel tavsiyem web-ofisi scriptlerinin kullanılmamasıdır.
bu yazı tamamen bilgilendirme amaçlı olup uygulayıp uygulamamak size kalmıştır.
Saygılarımla.

leventunal

15 Ara 2017
216 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Daha önce hem localde hemde hostingde kurup çalıştırdığım scriptlerin adminde bazı bölümleri çalışmamaya başladı.10 ay önce Localde deneme yapıp tamamen çalışınca hostinge kurmuştum.Sonra 2 tane daha site yapmıştım.Şimdi benzer teklif gelince aynı scripti kullanmaya çalışınca eskilerinde ve yeni kuracağımın adminde foto ekleme,haber ekleme,hizmet ekleme vb... bölümlerinde eklenemedi,yeniden deneyin hatası vermeye başladı.Bilgisayarımda vindows7 ve hosting linux receller.Yardım edebilecek arkadaş varmı?(otelv3 scripti)