Hoşgeldin Misafir

İONCUBE'li TÜM DOSYALAR KIRILIR ( Ücretsiz )

ramço

9 Kas 2018
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba turkhacks ailesi ioncube dosyalarınız Kırılır konusu altında buradan sizlere Bir nebze olsun yardımcı olmak  adına açıyorum bu konuyu.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:

Script kırma talebinde bulunurken Şu dosyayı kır gibi  söyleşilerle Konuya yorum yapmayın.
3-5 php dosyasını rarlayıp konu altında kır demeyin.
Bütün scripti dosyalarıyla beraber paylaşın 

Kırmak istediğiniz scriptinizi warez scriptler bölümüne konu olarak açıp Konunun linkini Buraya Konu altında belirtin.Dosyalarınız kırılıp konunuza eklenecektir.

Not : Kırma isteğinde bulunan kişiler yaşanacak olan yasal sorunlardan kendileri sorumludur.
Tur-

ramço

9 Kas 2018
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gezinti' Alıntı:
Elimde 30 tane sifrelenmis donksiyon dosyasi var bunlar tek script icerisinde bu kirma islemininucretsiz yapabilir misiniz.

Kırma ücretini Ücretsiz yapıyorum zaten scripti warez php bölümüne konu açıp konu linkini burada  yorumda belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım

ramço

9 Kas 2018
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DehaPaneL' Alıntı:
Merhaba arkadaşım ck hayır sever bir iyilik yapıyorsun. '' ALLAH '' Razı olsun senden . bende sadece bir tema var onunda sadece Fontions.php si kırılıcak  şayet kırarsanız cok makbule gecer..

bu linkte göre bilirsiniz...  http://s7.dosya.tc/server11/m7whwp/functions.rar.html

merhaba kardeşim Allah sendende Razı olsun ama Dosya kırma işlemi için yukarda belirtmiştim warez tema veya php scriptler bölümüne konu açıp scripti paylaşıp burada konu linkini belirtin scriptinizi hemen kıralım aksi taktirde kıramam özgünüm

ramço

9 Kas 2018
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DehaPaneL' Alıntı:
Merhaba arkadaşım ck hayır sever bir iyilik yapıyorsun. '' ALLAH '' Razı olsun senden . bende sadece bir tema var onunda sadece Fontions.php si kırılıcak  şayet kırarsanız cok makbule gecer..

bu linkte göre bilirsiniz...  http://s7.dosya.tc/server11/m7whwp/functions.rar.html

Konu Linkin:

http://www.turkhacks.com/konu-thewp-kurumsal2-lisans-kirma.html?pid=77026#pid77026

Çözülmüş Fonksiyon:

http://s3.dosya.tc/server18/nepnr5/functionscozuldu.rar.html

DehaPaneL

13 May 2018
62 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cok tşk ederim ramco allah razı olsun

lisans olayını kaldırmıyor funtions kırıldı ama yine acmıyor . 119 uncu satırda lisans.php hatası alıor buna bır baka bılırmısın yada temayı kurup deneme sansınız varmı acaba. Siz daha iyi anlarsınız sorunun kaynagını..

ramço

9 Kas 2018
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DehaPaneL' Alıntı:
cok tşk ederim ramco allah razı olsun

lisans olayını kaldırmıyor  funtions kırıldı ama  yine acmıyor . 119 uncu satırda lisans.php hatası alıor  buna bır baka bılırmısın   yada temayı kurup deneme sansınız varmı  acaba.  Siz  daha iyi anlarsınız  sorunun kaynagını..

Merhaba kardeşim scripti Kurup deneyecem Enkısa sürede burada gerni dönüş sağlıyacam beklemede kalırsan sevinirim.

EstergonCoder

26 Kas 2018
160 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ramço' Alıntı:
Merhaba turkhacks ailesi ioncube dosyalarınız Kırılır konusu altında buradan sizlere Bir nebze olsun yardımcı olmak  adına açıyorum bu konuyu.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:

Script kırma talebinde bulunurken Şu dosyayı kır gibi  söyleşilerle Konuya yorum yapmayın.
3-5 php dosyasını rarlayıp konu altında kır demeyin.
Bütün scripti dosyalarıyla beraber paylaşın 

Kırmak istediğiniz scriptinizi warez scriptler bölümüne konu olarak açıp Konunun linkini Buraya Konu altında belirtin.Dosyalarınız kırılıp konunuza eklenecektir.

Not : Kırma isteğinde bulunan kişiler yaşanacak olan yasal sorunlardan kendileri sorumludur.
Tur-

Merhabalar, acaba web-ofisinin belediye v5 sürümünü kırabilir misiniz?

DehaPaneL

13 May 2018
62 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
beklemede kalıyorum kardeşim inşallah sonuc cıkar bu arada : elimde bir script var sneın le özel görüşmek istiyorum . KIrılırmı yapaılırmı nedır neder bılmek istiyorum

huzurhosting

6 Ara 2018
182 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
slm kardes bi dosya var ama dosyada baya ferler sifreli bunları sana yollasam kıra bılırmısınız acaba

kardes yanlıs yazdım bende bi tema var ama temanın baya dosyası sifreli onu bı kırma sansınız varmı bana bi yardımcı olurmusunuz acaba