Hoşgeldin Misafir

Merhabalar ACIL Yardım Lütfen !!

babalite33

Kıbrıs
29 Mar 2019
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu yanlış yerde ise özür dilerim.Elimde bir tema var fakat function ioncube ile şifreli.
Kimse kıramadı webtasarımcı teması kıracak olan olursa temayı komple hiçbiryerde yokken
Turkhacks.com ' da paylaşmayı düşünüyorum.Nice hackerler denedi yapamadı belki siz Değerli Forum Ailesi kırabilirsiniz..

LINK : http://www.dosya.tc/server17/58slme/functions.zip.html

Kıran olursa mesaj atsın veya konu altına yorum bıraksın.Temanın full olarak paylaşayım bende netim yavaş kusura bakmayın..

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
Böyle bir konu açmışsınız, fakat scriptin bir görüntüsünü filan atsanız iyi olmaz mıydı? Belki daha önceden paylaşılmış bir script? belki kırılmış bir script? sadece tek dosya upload ederek birşey yapılması bence saçma geldi yeni üye olmuşsun, hemen ilk açtığın konu yardım destek değişik bir bakış açısı, nice hackerler denedi yapamadı diyorsun forumu incelemeden konu açtığın buradan belli oluyor :) "Turkhacks.com"da hiç bir forumda olmayan hiç bir yerde olmayan scriptler mevcut zaten bence yetkili arkadaşlar konuya el atacaklardır.

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@babalite33, öncelikle benim yaptığıma yalakalık denmez bunu unutma, yaşımı bilmeden de çoluk çocuk deme, ben kendim gibi oluyorum, çünkü ben burayı benimsemiş birisiyim anladın mı bunun adı yalakalık ise yalakayım tamam amenna ama sen önce benim yaşımı bilmeden etmeden çoluk çocuk demen hiç hoş değil.

Benim burada paylaşım yapıp yapmadığımı gören görüyor. Asıl senin ne amaçla istediğini ne için yapmak istediğin belli, kardeşim madem yardım istiyorsun komple scripti paylaşırsın kırabilen varsa yardımcı olabilir mi dersin, tek dosya paylaşıp ne olduğunu bilmeden etmeden paylaşım yapıyorsun sonra gelip bana laf atıyorsun.

Önce yaşımı bil sonra gelip ahkam kes bana !

babalite33

Kıbrıs
29 Mar 2019
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
efeshell' Alıntı:
@NasyoneL, tartışma değil arkadaş konuyu alıp nerelere kadar götürdü maşallah, tanımadığı bilmediği birine çocuk demesi, hiç hoş değil.

Konuyu biryere götürdüğüm yok arkadaşım önce sen uslubuna dikkat et..
İlk yazdığın yorumu dön oku ya ben körüm yada sen milletle dalga geçme , aşağılama , küçümseme hakkını kimse veremez sana anladınmı.
Forum üyeliğimde ister 2019 ister 2015 olur oda seni alakadar etmez sen önce yazdıklarını oku anla sonra gel burda münakaşa edelim.
Çocuk dememden kastımda yaşın değil davranışların yaşın ister 20 ister 50 oda beni alakadar etmez ama davranışların 15 yaşındaki çocuktan farksız.Biz burada yardım için geldik.Hayrına biri yardım edermi diye.

Dosyaya gelince yazmışım konuya ben kırarım diyene full olarak atarım internetim yavaş yüklüyemiyorum diyede belirtmişim bence yazılanları anla güzel kardeşim sonra gel muhabbet edelim..

@NasyoneL tartışma felan yok reis arkadaşın itici kelimeleri hiç hoş değil bu forum onun değil kimsenin üyelik tarihi onu ilgilendirmiyor.Yeni üyeler hor görülücekse birşey isteyemiyecekse üyelikler kapatılır olur biter.Arkadaş babasının formu gibi resmen kovuyor yeni üyeleri.

Alıp veremediğim kimse ile olay yok uzunca yazdım kusura bakmayın.

Tekrardan yardım edecek arkadaşlara komple dosyayı atabilirim netim akn yüzünden 1mbps gibi çalışıyor

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
babalite33' Alıntı:
efeshell' Alıntı:
@NasyoneL, tartışma değil arkadaş konuyu alıp nerelere kadar götürdü maşallah, tanımadığı bilmediği birine çocuk demesi, hiç hoş değil.

Konuyu biryere götürdüğüm yok arkadaşım önce sen uslubuna dikkat et..
İlk yazdığın yorumu dön oku ya ben körüm yada sen milletle dalga geçme , aşağılama , küçümseme hakkını kimse veremez sana anladınmı.
Forum üyeliğimde ister 2019 ister 2015 olur oda seni alakadar etmez sen önce yazdıklarını oku anla sonra gel burda münakaşa edelim.
Çocuk dememden kastımda yaşın değil davranışların yaşın ister 20 ister 50 oda beni alakadar etmez ama davranışların 15 yaşındaki çocuktan farksız.Biz burada yardım için geldik.Hayrına biri yardım edermi diye.

Dosyaya gelince yazmışım konuya ben kırarım diyene full olarak atarım internetim yavaş yüklüyemiyorum diyede belirtmişim bence yazılanları anla güzel kardeşim sonra gel muhabbet edelim..

@NasyoneL tartışma felan yok reis arkadaşın itici kelimeleri hiç hoş değil bu forum onun değil kimsenin üyelik tarihi onu ilgilendirmiyor.Yeni üyeler hor görülücekse birşey isteyemiyecekse üyelikler kapatılır olur biter.Arkadaş babasının formu gibi resmen kovuyor yeni üyeleri.

Alıp veremediğim kimse ile olay yok uzunca yazdım kusura bakmayın.

Tekrardan yardım edecek arkadaşlara komple dosyayı atabilirim netim akn yüzünden 1mbps gibi çalışıyor

Kimsenin kimseyi kovdu yok öyle bişeye haddide yok olur böyle tartışmalar fazla uzatmayın dosyanın kırılmışına bakıyorum varsa yollarım