DevilMcRayn
Üye
sa turkhacks ailesi sizlere daha önceden kırdığım mevcut lisans sistemini iptal edip yeni basit eski lisans sistemini kurduğum nakliyat scriptini paylaşıyorum.
birçok forumda paylaşılmış ama lisanslı halini sizlere kırılmışını dağıtıyorum.
Scriptimizden görüntü ekliyelim...
Scriptimizin anadizin dosyarında admin panelini iyi entegre edemediği için site adreslerinizi ana dizinde bulunan dosyaları kontrol edip eklemelisiniz yoksa ana sayfadaki simgeler gürünmez bütün anadizinde bulunan dosyaları konrol edip site adresinizi girmeniz gerekiyor.js dosya yollarını tanımlamış.
kurulum:
db>alt.php ve veritanı.php dosyalarından alt.php ye sadece site adresinizi yazıyorsunuz. veritabanı.php dosyasına ise veritabanı bilgilerinizi giriyorsunuz.
birçok forumda paylaşılmış ama lisanslı halini sizlere kırılmışını dağıtıyorum.
Scriptimizden görüntü ekliyelim...

Scriptimizin anadizin dosyarında admin panelini iyi entegre edemediği için site adreslerinizi ana dizinde bulunan dosyaları kontrol edip eklemelisiniz yoksa ana sayfadaki simgeler gürünmez bütün anadizinde bulunan dosyaları konrol edip site adresinizi girmeniz gerekiyor.js dosya yollarını tanımlamış.
kurulum:
db>alt.php ve veritanı.php dosyalarından alt.php ye sadece site adresinizi yazıyorsunuz. veritabanı.php dosyasına ise veritabanı bilgilerinizi giriyorsunuz.
Demo:
PHP:
http://nakliyatciv3.demosergisi.com/
İndir:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Moderatör tarafında düzenlendi: