Hoşgeldin Misafir

🔥Phptema - Medikal & Klinik & Hastane Kurumsal Tema #2🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacker_hayalet45

8 Ocak 2024
1,975 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Phptema'nın kalitesini bilenler bilir. Forumumuza faydalı içerikler sunmak adına kaliteli ve profesyonel yazılım sizlerle :)

4j3jdhk.jpg

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Teşekkürler

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
/systemx/support/ Klasöründe bulunan İouncuble İle şifrelenmiş fonksiyon.php Dosyası Bu yazılıma ait değil Şifrelemeyi çözemedim ama İçinde dönen function ları Çalıstırtım Uzak Sunucudan Shell Yüklüyor @Son-Nefes
hcoam bu dosya biraz eski paylaşımdır kendim çekmedim bunu. Sorunlar olabilir. Shell vs sıkıntılı yazılımlar tespit ettiyseniz kullanmayın silin. Aynı yazılımın çalışan versiyonu çektim zaten kısa süre içersinde linki güncellerim onu indirebilirsiniz sorun yaşamazsınız.

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Phptema'nın kalitesini bilenler bilir. Forumumuza faydalı içerikler sunmak adına kaliteli ve profesyonel yazılım sizlerle :)

4j3jdhk.jpg

tema kurdumuzda ioncube hatası veriyor error log acınca kırılma yapılmadı tema sanırsam

Turkay

Karanlık Yıldızlar
29 Ara 2017
1,015 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teşekürler bu arada ioncubeli dosyası kırılmamış bilginize başlıkta 3 tane script deniyor ama bu indirdigimde 2 adet script mevcut

ioncubeli dosya : functions.php
Dosya Yolu : medikal2.demodeposu.comTurkHacks.rar\medikal2.demodeposu.comTurkHacks\includes\config

ioncubeli dosya : fonksiyon.php
Dosya Yolu : medikal2.demodeposu.comTurkHacks.rar\medikal2.demodeposu.comTurkHacks\systemx\support

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...