Hoşgeldin Misafir

Premium Web Tasarım Script ( Demo çalışmam )

uzaykartal34

14 Ağu 2026
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar merhaba bugün örnek yaptıgım web tasarım ajans script hazırladım html demo olarak sizde bir göz gezdirin eksik yada eklenecek yada fikir verecek varsa ekleyeyim en son php olarak kurulum olarak hazırlıcam herkez yararlansın

İndirme linki : https://disk.yandex.com.tr/d/QZ6abNhmUG4wog
görsel : www.grafikvizyon.com

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,325 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar merhaba bugün örnek yaptıgım web tasarım ajans script hazırladım html demo olarak sizde bir göz gezdirin eksik yada eklenecek yada fikir verecek varsa ekleyeyim en son php olarak kurulum olarak hazırlıcam herkez yararlansın

İndirme linki : https://disk.yandex.com.tr/d/QZ6abNhmUG4wog
görsel : www.grafikvizyon.com
Kıymetli kardeşim sosyal medya butonlarını gerçek logolariyla değiştir en alttaki kart iconlarini logolariyla değiştir hamburger menüyü biraz daha yukarı çıkar menüleri son bir kaç daha düzenleme yaparsan mükemmel olur

uzaykartal34

14 Ağu 2026
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kıymetli kardeşim sosyal medya butonlarını gerçek logolariyla değiştir en alttaki kart iconlarini logolariyla değiştir hamburger menüyü biraz daha yukarı çıkar menüleri son bir kaç daha düzenleme yaparsan mükemmel olur
en üstteki logolar değişti en altkiler değişti hamburgeri az daha yukarı aldım başka fikir varmı kral

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,325 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Responsive ayarların çok kötü kardeşim ekranı mobilde buyutunce hamburger menü sağ tarafta açık olarak duruyor sayfanda kayıyor

GÖRSEL

Siten full responsive değil
Sayfan kısıtlanmiyor genişliyor
Al destek kısmın gözükmüyor mobilde sağ alttaki

Son düzenleme:

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,325 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forum kısmını formspree ye bagla e-posta göndermek yerine direk sistem üzerinden direk e-posta adresine düşmüş olur kişisel e postayı gizle

Referans kısımlarını isim yerine logo koyman daha iyi

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,325 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
teker teker yapıyorum işte kral ondan sordum sizden fikir eksik neyse söyleyin bende tamamlayım diye hallediyorum tek tek
Sıkıntı yok kardeşim sen düzelt haber et
Admin panelli şekline de döndür derim her seferinde bir yenilikte ordan yap

uzaykartal34

14 Ağu 2026
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sıkıntı yok kardeşim sen düzelt haber et
Admin panelli şekline de döndür derim her seferinde bir yenilikte ordan yap
reis şimdi kontrol et istersen gene eksik yada herhangi gözüne çarpan şey varsa senide yoruyoruz ama fikir benim için önemli geliştirmek için uğraşıyorum ilgin alakan için çok teşekkür ederim

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,325 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Referans görsellerinin cardlari aynı boyutta olsun 256 bit SSL yazan kısmı logo tarzında değiştir visalar gibi olsun oda birde iletişim deki Forum kısmını formspree ye bağla daha moderne uygun olur dinamik yapısıyla