• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Şikayet Random scrip satin alma ve mağduruyetim

Forum içi konular hakkında şikayet

mawt

THS Elite (VIP)
Merhaba Türkhacks ailesi satin alma bolumundeki randomun 1000 adet scrip 299 tl olani satin aldim bana gönderdiği dosyalarin yarısında sql yok yarısında rar sifresi var ayni dosyadan baska baska klosorlerde var bildiğiniz çöp arşivini bana gönderdi mağduriyetimi düzelmesi için mesaj attim hiç bir sekilde geri dönüş almadı söyledikleri scripler hiçbiri dosyalarda yok indirme liklerinin 3 tanesi kırıktı yardimci olurmusunuz bana kaç gündür bekliyorum halla ses seda yok

Merhaba Türkhacks ailesi satin alma bolumundeki randomun 1000 adet scrip 299 tl olani satin aldim bana gönderdiği dosyalarin yarısında sql yok yarısında rar sifresi var ayni dosyadan baska baska klosorlerde var bildiğiniz çöp arşivini bana gönderdi mağduriyetimi düzelmesi için mesaj attim hiç bir sekilde geri dönüş almadı söyledikleri scripler hiçbiri dosyalarda yok indirme liklerinin 3 tanesi kırıktı yardimci olurmusunuz bana kaç gündür bekliyorum halla ses seda yok
konu için hiç zaman kaybetmeden yasal yollara başvurmanızı öneririm şikayetçi olun dolandırıldığınızı güveninizin boşa çıkarıldığını sonrasında dönüş alamayarak gerek piskolojik gerekde güven sorunu yaşadığınızı dile getirerek kendisinden daha fazla ücret alabilirsiniz sağlam bir avukat tutarak avukat ücretininde dolandırıcı arkadaşa fatura etmiş olursunuz insanların boyle boyle aklı basına gelir buralarda zaman kaybetmeyiniz.

Güvenilir Tüccar Madalyamız var bu madalya ya sahip olan veya olmayan hiç bir kullanıcı için turkhacks sorumluluk kabul etmez zaten öyle bir arşivi satan adam sağdan soldan toplama yapmıştır sen en iyisi bir bardak su iç kaldı ki toplama olduğu için hepsinin içinde shell falan vardır az akıllı olun bedava peynir fare kapanında bulunur

2.gif

@random
Güvenilir Tüccar Madalyamız var bu madalya ya sahip olan veya olmayan hiç bir kullanıcı için turkhacks sorumluluk kabul etmez zaten öyle bir arşivi satan adam sağdan soldan toplama yapmıştır sen en iyisi bir bardak su iç kaldı ki toplama olduğu için hepsinin içinde shell falan vardır az akıllı olun bedava peynir fare kapanında bulunur

2.gif
Turkhacks kimse için sorumluluk kabul etmez bu icon sadece istatistiksel olarak güvenilir olduğunu ifade eder

Sorurumluk kabul edip etmemesi yada paramin gitmesinde değilim satiş simdi yapmiyor kaç adet konusu var bu sekilde yarı yolda bırakmasında ve maduriyet yaşadığımı dile getiriyorum satin alıcak arkadaşları uyarıyorum başına gelecekleri bilsinler

2.gif
gif çok güzel nerden yapabiliriz
imzandaki

yarısı depremzedelere yardım olacak diyen kişiden mi aldın? o kişiyse özgün dediği scriptlerin alayı warez, mahkemeye çalıntı scriptleri satın aldım diye şikayet edersen gülerler :D

Aynen birde depremzedelerin adını anıyordu yazık cidden

Geri