• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Şikayet Ths yöneticileri

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stalker

Kıdemli Üye
Yetkim neden düşürüldü paylaşım yapmıyorum diye mi Yorum atıyorum diye mi sebebi nedir

Yetkim neden düşürüldü paylaşım yapmıyorum diye mi Yorum atıyorum diye mi sebebi nedir

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @OrganikPiskos

görev tanımlarını yerine getirmiyorsan bir müddet sonra yetkinin düşmesi doğal değil mi ?

görev tanımlarını yerine getirmiyorsan bir müddet sonra yetkinin düşmesi doğal değil mi ?
Ne görevi hocam kuralları felan okudum kıdemli veya aktif üye olduktan sonra herhangi bir görev yapicaksınız şu yapılması lazım diye birşey yazmıyor

Yaptığınız çok ayıp bunu söyleyip forumu bırakma kararı aldım sadece yöneticiler arasında kar amaçlı açılmış bir forum olduğunu bahane uydurup banladıgınızda anladığımda yanlış düşünüyor olabilirim diyip ban açma talebi oluşturmuştum açılmıştı ban ama şimdi de kurallarda yazmayan bir bahane yüzünden yetkimi aldınız helal olsun forum yöneticileri yolunuz açık olsun

Yaptığınız çok ayıp bunu söyleyip forumu bırakma kararı aldım sadece yöneticiler arasında kar amaçlı açılmış bir forum olduğunu bahane uydurup banladıgınızda anladığımda yanlış düşünüyor olabilirim diyip ban açma talebi oluşturmuştum açılmıştı ban ama şimdi de kurallarda yazmayan bir bahane yüzünden yetkimi aldınız helal olsun forum yöneticileri yolunuz açık olsun
İçerikleri çalan velet lamer forumlarında yönetici olduğun için özel bölümlere erişimin engellenmiş normal değilmi biraz iğneyi kendinize batırın

Ne kadar emek o kadar köfte..

Ne kadar emek o kadar köfte..
Haydi kardeşim haydi işinize bakın her adam gibi sırf forumda aktif gözükmek için konu açmam ben elimde değerli birşey olursa paylaşım yaparım şu yaptığınız paylaşımların kalitesine bakın ondan sonra laf yapın bana

Aynen anca böyle gülersin git 1 şu yeni paylaşımlar da paylaşılanlara bak adam hiç birşey bulamamış iddia kuponu paylaşmış :) forumda boş boş şeyler paylaşıp yöneticisi olunuyorsa ben yönetici olmayayım sizde kalsın yöneticilik

Aynen anca böyle gülersin git 1 şu yeni paylaşımlar da paylaşılanlara bak adam hiç birşey bulamamış iddia kuponu paylaşmış :) forumda boş boş şeyler paylaşıp yöneticisi olunuyorsa ben yönetici olmayayım sizde kalsın yöneticilik
Ben senin şahsına bişey mi söyledim paylaşımmı yapmıyosun dedim milleti bırak benim yazdığıma bak sen

Tamam hepiniz haklisiniz.. Kalmak isteyen bas taci, gitmek isteyenin yolu acik olsun uzatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri