Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirir.
Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.
Yetkim neden düşürüldü paylaşım yapmıyorum diye mi Yorum atıyorum diye mi sebebi nedir
Ne görevi hocam kuralları felan okudum kıdemli veya aktif üye olduktan sonra herhangi bir görev yapicaksınız şu yapılması lazım diye birşey yazmıyorgörev tanımlarını yerine getirmiyorsan bir müddet sonra yetkinin düşmesi doğal değil mi ?
İçerikleri çalan velet lamer forumlarında yönetici olduğun için özel bölümlere erişimin engellenmiş normal değilmi biraz iğneyi kendinize batırınYaptığınız çok ayıp bunu söyleyip forumu bırakma kararı aldım sadece yöneticiler arasında kar amaçlı açılmış bir forum olduğunu bahane uydurup banladıgınızda anladığımda yanlış düşünüyor olabilirim diyip ban açma talebi oluşturmuştum açılmıştı ban ama şimdi de kurallarda yazmayan bir bahane yüzünden yetkimi aldınız helal olsun forum yöneticileri yolunuz açık olsun
Haydi kardeşim haydi işinize bakın her adam gibi sırf forumda aktif gözükmek için konu açmam ben elimde değerli birşey olursa paylaşım yaparım şu yaptığınız paylaşımların kalitesine bakın ondan sonra laf yapın banaNe kadar emek o kadar köfte..
Ben senin şahsına bişey mi söyledim paylaşımmı yapmıyosun dedim milleti bırak benim yazdığıma bak senAynen anca böyle gülersin git 1 şu yeni paylaşımlar da paylaşılanlara bak adam hiç birşey bulamamış iddia kuponu paylaşmışforumda boş boş şeyler paylaşıp yöneticisi olunuyorsa ben yönetici olmayayım sizde kalsın yöneticilik
Haksızlık var işin içinde kimse kalmayı tercih etmezTamam hepiniz haklisiniz.. Kalmak isteyen bas taci, gitmek isteyenin yolu acik olsun uzatmaya gerek yok.
Ben sana bişey demedim sadece paylaşımın mantıksız geldi kendi fikrim beni yanlış anlamaBen senin şahsına bişey mi söyledim paylaşımmı yapmıyosun dedim milleti bırak benim yazdığıma bak sen
uzatma daha fazla bedo burda bitsin mevzuBen sana bişey demedim sadece paylaşımın mantıksız geldi kendi fikrim beni yanlış anlama