Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirir.
Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.
ByHacks' Alıntı:Bir Siteyi Anti Seo veya Ddos ile Bir kaç gün düşürme
Not:Ahlak Dışı görebilirsiniz ama Benim siteme +18 kelimelerden backlink cıkıp 2. sıraya düşürdü + ddos oda yapıyor
ByHacks' Alıntı:Aynen abi seninle konuştugumuz iş var ya baltaladı bildigin tüm emeği
TurkCoder' Alıntı:
assume' Alıntı:Anti Seo hizmeti alacağınıza bilindik bir seo uzmanı ile anlaşın, güzelce temizlesin backlinkleri.
ByHacks' Alıntı:assume' Alıntı:Anti Seo hizmeti alacağınıza bilindik bir seo uzmanı ile anlaşın, güzelce temizlesin backlinkleri.
Dostum Temizledim vaktimi aldı ama aldım yine 1.sırayı sosyal mühendislik mükemmel bişey yaa adam arkadaş olduk sanıyorgömdüm shell arkaya admın
![]()
assume' Alıntı:ByHacks' Alıntı:assume' Alıntı:Anti Seo hizmeti alacağınıza bilindik bir seo uzmanı ile anlaşın, güzelce temizlesin backlinkleri.
Dostum Temizledim vaktimi aldı ama aldım yine 1.sırayı sosyal mühendislik mükemmel bişey yaa adam arkadaş olduk sanıyorgömdüm shell arkaya admın
![]()
Bari rootla sunucuyu.Gerçi muhtemelen tek site vardır sunucuda.