• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Ücretli Saldırı

ByHacks

Üye
Bir Siteyi Anti Seo veya Ddos ile Bir kaç gün düşürme 

Not:Ahlak Dışı görebilirsiniz ama Benim siteme +18 kelimelerden backlink cıkıp 2. sıraya düşürdü + ddos oda yapıyor

buyuk harfle konu açmak yasak lütfen daha dikkatli olun

ByHacks' Alıntı:
Bir Siteyi Anti Seo veya Ddos ile Bir kaç gün düşürme 

Not:Ahlak Dışı görebilirsiniz ama Benim siteme +18 kelimelerden backlink cıkıp 2. sıraya düşürdü + ddos oda yapıyor

paşa ne oldu hayırdır, senin siteye musallat olanlarmı var..

Aynen abi seninle konuştugumuz iş var ya baltaladı bildigin tüm emeği @TurkCoder

ByHacks' Alıntı:
Aynen abi seninle konuştugumuz iş var ya baltaladı bildigin tüm emeği

anladım, cloud vs kurmadınmı siteye, bari sıkıntı yaşamazdın..

anti seo dan gitti abi site adult sitelerden backlink çıkmış 10000 tane birisi yardım etse çok iyi olucak emeğini vericem ben taramalarımı yaptım fakat eklenti exploit hiç bişey yok @TurkCoder

bana özelden bir site adresini yollasana bakayım nedir durum..

Site içeriği nedir bakalım

Anti Seo hizmeti alacağınıza bilindik bir seo uzmanı ile anlaşın, güzelce temizlesin backlinkleri.

assume' Alıntı:
Anti Seo hizmeti alacağınıza bilindik bir seo uzmanı ile anlaşın, güzelce temizlesin backlinkleri.

Dostum Temizledim vaktimi aldı ama aldım yine 1.sırayı sosyal mühendislik mükemmel bişey yaa adam arkadaş olduk sanıyor  :) gömdüm shell arkaya admın :)

ByHacks' Alıntı:
assume' Alıntı:

Dostum Temizledim vaktimi aldı ama aldım yine 1.sırayı sosyal mühendislik mükemmel bişey yaa adam arkadaş olduk sanıyor  :) gömdüm shell arkaya admın :)

Bari rootla sunucuyu. :D Gerçi muhtemelen tek site vardır sunucuda.

assume' Alıntı:
ByHacks' Alıntı:
assume' Alıntı:

Bari rootla sunucuyu. :D Gerçi muhtemelen tek site vardır sunucuda.

Yok bende tek sanıyordum 10 yakın cıktı ama hepsinden cıktım backlink kendime şimdi piyasadakilere soruyormuş bu kim diye :) 1. sıradaki bilmiyorki bana backlink onun siteden geliyor

Geri