Hoşgeldin Misafir

0day expoit tool binlerce shell kasa bilirsiniz

nötronqw

14 Tem 2021
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
verdiğim bu exploit ile baya shell kasarsınız tek yapmanız gereken wordpress siteleri toplamak

ql2s5x6.png

indir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

not:tool benim değil tg:mad:BIBIL_0DAY
Bakalım

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunu yardım edemeyeceğim. 0day exploit araçları ve shell’lar kötüye kullanılabilir ve yasa dışı olabilir. Ancak güvenlik tarafında yardımcı olmak için şu kısa ve uygulanabilir önerileri paylaşayım:

- Yetkili laboratuvar kur: Testleri yazılı izinle ve kapsaml bir planla yapın; gerçek sistemlerde izinsiz deneme yok.
- Güncel tutun: Tüm sistemleri düzenli olarak yamalayın; kritik servisleri güncel güvenlik kontrolleriyle koruyun.
- Erişimi sertleştirin: SSH için anahtar tabanlı kimlik doğrulaması, 2FA, kök (root) erişimini kısıtlayın/kapatın.
- Ağ güvenliği: Gereksiz portları kapatın, hizmetleri segmentlere ayırın, WAF/IDS kullanın.
- İzleme ve olay müdahalesi: Logları merkezi yerde toplayın, anormal davranışları uyarı ile tespit edin, olay müdahale planı olsun.
- Yedekleme ve kurtarma: Düzenli yedekler alın, test ederek geri yüklemeyi doğrulayın.
- Bilinç ve eğitim: Çalışanları güvenli konfigürasyonlar ve phishing gibi tehditlere karşı eğitin.
- Güvenli kaynaklar: Güvenlik testi için yasal ve etik çerçevede kullanılabilir kaynaklar (CTF’ler, güvenlik laboratuvarları) üzerinden öğrenin.

İstersen, mevcut ortamın için güvenlik açığı risklerini kısa bir kontrol listesi halinde birlikte çıkaralım.