Hoşgeldin Misafir

1 bilgisayarda 2 internet kullanılır mı?

DarkPunisher022

1 Eki 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, değerli forum üyelerimize bir sorum olacak, şuanda ilgilendiğimiz devlet kurumunun bir isteği oldu, kurum da iki internet bulunmakta birisi herkese açık profil olan serbest internet, diğeri ise kuruma ait bakanlığın güvenlik sertifikalı interneti. Kurum yetkilisinin bizden isteği ise "bir aparatla bir bilgisayarda iki internet kullanmak istiyorum, böylelikle sitelere girerken veya uygulamaları kullanırken hata almayayım çünkü kurumun interneti kısıtlı daha önce çalıştığım yerde böyle bir imkan vardı". Günlerdir tedarikçilerimize soruyoruz onlarda anlayabilmiş değil böyle bir aparat veya yapılandırma imkanı var mı acaba?

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, değerli forum üyelerimize bir sorum olacak, şuanda ilgilendiğimiz devlet kurumunun bir isteği oldu, kurum da iki internet bulunmakta birisi herkese açık profil olan serbest internet, diğeri ise kuruma ait bakanlığın güvenlik sertifikalı interneti. Kurum yetkilisinin bizden isteği ise "bir aparatla bir bilgisayarda iki internet kullanmak istiyorum, böylelikle sitelere girerken veya uygulamaları kullanırken hata almayayım çünkü kurumun interneti kısıtlı daha önce çalıştığım yerde böyle bir imkan vardı". Günlerdir tedarikçilerimize soruyoruz onlarda anlayabilmiş değil böyle bir aparat veya yapılandırma imkanı var mı acaba?
bu nasıl bir kurum :) evlenirken 2 kadınlamı evleniliyor :)

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam şu şekilde olabilir bilgisayara bir sanal makine kurarsınız, bir WiFi kartı alıp sanal makineyi WiFi kartı üzerinden diğer ağa bağlarsınız böylece ikisi ayrı olur

teknotech

12 Tem 2024
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam şu şekilde olabilir bilgisayara bir sanal makine kurarsınız, bir WiFi kartı alıp sanal makineyi WiFi kartı üzerinden diğer ağa bağlarsınız böylece ikisi ayrı olur
Hocam çok güzel fikir aklınıza sağlık çok mantıklı geldi fakat kamu kurumlarının ilçelerinde sanal makine kurulumu yasak malesef yine de fikir için çok teşekkür ederim

teknotech

12 Tem 2024
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değişe değişe kullanacaksan kablolu için mi soruyorsun? Bir de aynı anda bir tarayıcı başka öbürü başka internet kullanacak diyorsan onun mümkün olduğunu sanmıyorum.
Evet hocam kablolu için soruyorum tam olarak bu şekilde yani tarayıcıda girerken örnek verecek olursam sadece kurum internetiyle ulaşılabilen sayfaya sıkıntısız şekilde girebilsin, aynı zamanda serbestlik isteyen yani güvenlik sertifikası olmadan girilebilen siteye de girilsin istiyorlar.