Hoşgeldin Misafir

1 Mayıs'ta Taksim tartışması | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet ve bazı marjinal gruplar gölge düşürmeye çalışıyor

Yunuskocyatai

10 Eki 2017
1,103 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1 Mayıs'ta Taksim tartışması | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet ve bazı marjinal gruplar gölge düşürmeye çalışıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarda bulunuyor. 1 Mayıs tartışmalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Muhalefet ve bazı marjinal gruplar 1 Mayıs'a gölge düşürmeye çalışıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda "13. Çalışma Meclisi Yemeği"ne katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan işçilere selamlarımı iletiyorum. Emek veren işçilerimize Allah razı olsun diyorum.

1 Mayıs kavganın, çatışmanın sembolü olarak görüldü. 2008 yılında 1 Mayıs'ı Emek ve Dayanışma Günü olarak 2009 yılında tatil ettik. 2010 yılında da Taksim'de kutlamaya izin verdik. Buna rağmen muhalefet ve bazı marjinal gruplar 1 Mayıs'a gölge düşürmeye çalışıyor.

Taksim meydanının mitinge uygun olmadığı herkesin malumu iken bu türdeki dayatmaları doğru bulmuyorum.