Hoşgeldin Misafir

1 Yıldır Moderatörüm Başlangıçtan Bugüne

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,450 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Moderatörlükte 1. yılımı doldurmak üzereyim. Bu süreç benim için sadece bir görev değil, aynı zamanda kendimi geliştirdiğim önemli bir deneyim oldu. İlk başladığımda bu noktaya geleceğimi düşünmezdim.
İlk gün moderatör olduğumda açıkçası hiçbir şey bilmiyordum. Zamanla öğrendim, geliştim ve öğrendiklerimi başkalarına da öğretmeye çalıştım. Her geçen gün kendime bir şeyler kattım.
Hiçbir zaman para pul peşinde olmadık, bizim için önemli olan değerlerimiz ve vatanımız oldu. Kendi adıma konuşmak gerekirse bazılarınız sever, bazılarınız sevmez ama ben her zaman işimi en doğru şekilde yapmaya çalıştım.
Bu süreçte iyisiyle kötüsüyle çok şey yaşadım. Zorlandığım anlar oldu ama pes etmedim. Her yaşadığım şey bana tecrübe kattı. Destek olan @DeepiMpaCt , @Ebu Ubeyde ve @Kaan hocalarıma teşekkür ederim.
Burası benim için sadece bir forum değil, bir aile. Nerede olursam olayım aynı sorumlulukla devam edeceğim.

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Moderatörlükte 1. yılımı doldurmak üzereyim. Bu süreç benim için sadece bir görev değil, aynı zamanda kendimi geliştirdiğim önemli bir deneyim oldu. İlk başladığımda bu noktaya geleceğimi düşünmezdim.
İlk gün moderatör olduğumda açıkçası hiçbir şey bilmiyordum. Zamanla öğrendim, geliştim ve öğrendiklerimi başkalarına da öğretmeye çalıştım. Her geçen gün kendime bir şeyler kattım.
Hiçbir zaman para pul peşinde olmadık, bizim için önemli olan değerlerimiz ve vatanımız oldu. Kendi adıma konuşmak gerekirse bazılarınız sever, bazılarınız sevmez ama ben her zaman işimi en doğru şekilde yapmaya çalıştım.
Bu süreçte iyisiyle kötüsüyle çok şey yaşadım. Zorlandığım anlar oldu ama pes etmedim. Her yaşadığım şey bana tecrübe kattı. Destek olan @DeepiMpaCt , @Ebu Ubeyde ve @Kaan hocalarıma teşekkür ederim.
Burası benim için sadece bir forum değil, bir aile. Nerede olursam olayım aynı sorumlulukla devam edeceğim.

Öncelikle, tebrik ederim. Görevi layıkıyla yerine getirme çaban, vatan ve değerler konusundaki net duruşun her zaman takdiri hak ediyor. Öğrenmek, gelişmek ve bunu başkalarına aktarmak bir yöneticide olması gereken özellikler. Emeklerin ve bu 'aileye' kattıkların için teşekkürler.

Lakin, yazmış olduğun "Zamanla öğrendim, geliştim ve öğrendiklerimi başkalarına da öğretmeye çalıştım. Her geçen gün kendime bir şeyler kattım." lafına katılmıyorum.
Zamanla öğrenmek ve kişisel olarak gelişmek elbette önemli. Fakat forumlar tek taraflı bir okuldan ziyade, herkesin birbirinden bir şeyler aldığı ortak bir yaşam alanıdır. O yüzden öğrenmeye her zaman açık olman lazım! Çünü, 'Başkalarına öğretme' gayreti kadar, 'herkesten bir şeyler öğrenmeye açık kalmak' da bizi büyüten asıl değerdir. Kendi gelişimini kutlarken, seni bu noktaya taşıyan asıl şeyin bu büyük ailenin varlığı olduğunu unutmaman da takdire şayan. Emeğine sağlık.

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,326 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam başarılarının devamını dilerim yanlız bir sorum olucak benim 245 mesajım var ama neden rütbe atlayamıyorum konu açmak istiyorum yardımım dokunması için ama olmuyor