Hoşgeldin Misafir

1 Yıllık Sınırsız Trafik VPN Ücretsiz !!! Kaçırmayın..

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ff85r3.png

-Merhaba arkadaşlar;--

-Bugün VPN araştırırken bir sitede gördüğüm bir kampanyayı aktarmak istiyorum sizlere..--

-OkayFreedom VPN kısa bir süreliğine kampanya ile 1 Yıllık ücretsiz VPN hediye etmekte. Hemde Sınırsız Trafiğe sahip..--

-Ben faydalandım ve hızı gayet hoşuma gitti. Umarım sizlerde faydalanırsınız. Lakin kampanya sınırlı sayıda olabilir acele edin derim.--

-Nasıl yapılıyor diyenlere kısa bir anlatım sunmak isterim;--

-Kampanya Linki aşağıda yer almakta buna tıklıyorsunuz.--

-Daha sonra çıkan ekrana mümkünse gmail olsun nedense yandex kabul etmiyebiliyor, mail adresinizi girin.--

-Sonra mail adresinize gelen onay koduna tıklıyorsunuz ve yönlendirilen ekranda bot olmadığınızı kanıtlıyacak bir kaç onay ekranı geçiyorsunuz, bu kadar basit..--

-En son Mail adresinize 1 Yıllık Ücretsiz Serial Kodu ve Program indirme linki ulaşıyor..--

-Programı kurduktan sonra sizden google chrome uzantısını kurun derse size kalmış birşey, ister kurun ister kurmayın.--

-Daha sonra program simge olarak sağ alt köşeye geldikten sonra ona tıklayıp Manage Licence kısmından serial kodunuzu girin ve hepsi bu..--

PUbI88.png

-Aşağıdaki ekran sizde çıkıcaktır, bende aynen böyle çıktı hatta direk resmini ekledim..Görüldüğü üzere Unlimited Traffic ve 1 Yıl Tarih gösteriyor..--

bjfgtW.png

-Bu arada tavsiyem serial kodunu girdikten sonra programı tamamen sağ alt köşeden çıkış yapıp tekrar girin. Aksi halde hala ücretsiz modu kullanıyor gözükürsünüz..--

-Bu arada hangi ülkeler var diye merak edenlere bir liste eklemek isterim.--

V9ofz5.png

-Son olarak Almanya Sunucusu üzerinden bir Hız Testi de ekliyelim. Belirtmek isterim benim internet hızım 33 megabit. Görüldüğü üzere gayet güzel bir hız erişimi mevcut.--

goBjuU.png