Hoşgeldin Misafir

10 Kasım ..

Türkçü

6 Kas 2017
409 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ataturk_02-logo-BDCDC6AD35-seeklogo.com.png

Yine bir 10 Kasım..
--
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü.Arkadaşlar, hür iradenize bağlı seversiniz, sevmezsiniz ancak şunu unutmayınki--
Bugününüzü borçlu olduğunuz insan Atatürk'dür.Saygı duymak zorundasınız.--
Hala ardından: ateist, ayyaş diye havlayan insanlar var.Ve ben bunları gördükce gerçekten Türklüğümden değil, insanlığımdan--
utanmaktayım.Ancak o öyle bir insandırki; ateiste göre ateisttir, Müslümana göre Müslümandır.Ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, herkes kendi ibadetinden sorumludur.--
Bugün Atamın ölüm yıldönümü.--
Başöğretmen lakaplı Atatürk'ün--
Yunanları denize döken Atatürk'ün--
Türk alfabesini getiren Atatürk'ün--
Onlarca savaşta Türk'ün gücünü gösteren Atatürk'ün--
Türk Gençliğine iftihar edip onlara bir ülke bırakan Atatürk'ün--
Cumhuriyeti kuran, laikliği getiren, bağımsızlık uğruna savaşan Atatürk'ün--
Annelerimizin, kadınlarımızın haklarını koruyan Atatürk'ün--
En büyük üstünlüğünün TÜRK olarak dünyaya gelmesini düşünen Atatürk'ün--
TÜRK'lük aşkı ile yanıp tutuşan Atatürk'ün--
Yazmakla bitmeyecek bunlar..--
Arkadaşlar dediğim gibi.Siyasi düşünceniz en ufak umrumda değil.Amma velakin, bu onurlu günde tarafsız durun.Acınızı yaşayın.--

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!--

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu konu hakkinda daha fazla konusmak istiyorsan skype vereyim r4ptortrtr06 gereksiz post kasilmamasi icin ve diger uye kardeslerimizin rahatsiz olmamasi icin tartisma ortami yaratilmamasi icin bu konu hakkinda daha fazla buradan konusmayalim eger diyeceklerin varsa skype adresimi verdim yukarıda

Türkçü

6 Kas 2017
409 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
R4PTOR' Alıntı:
Bu konu hakkinda daha fazla konusmak istiyorsan skype vereyim r4ptortrtr06 gereksiz post kasilmamasi icin ve diger uye kardeslerimizin rahatsiz olmamasi icin tartisma ortami yaratilmamasi icin bu konu hakkinda daha fazla buradan konusmayalim eger diyeceklerin varsa skype adresimi verdim yukarıda
İki gün önce skypedan ana bacı yürüdüğünü unutmadım, unutmamda.
Seninle muhattabım olmaz daha, iyi forumlar.

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Daha fazla cevap yazmayacagim egolu insanlardan hep nefret etmisimdir rica ediyorum benimle muhattap olma

Dogru yurudum fake hesap acip milletin anasina sovmek nedir?

Daha fazla post kasma konuyu kapa insanlari rahatsiz etme

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@R4PTOR @Türkçü Bu saçmalık burda bitmiştir..
Bu forum herkesin girip paylaşım yapabileceği bir forumdur, kesinlikle tartışma yada küfür etmek için bir ortam değildir..
Sakın bir daha böyle tartışmalara girmeyin forum içerisinde, like olması yada olmaması bizim için önemli değildir, efendi şekilde forumda konu paylaşıp kurallara uyan herkes foruma girip rahatlıkla paylaşım yapabilir..
Kimsenin kimseyle derdi yoktur, birbiriyle derdi olan kişiler ise özelden skype vs kendi dertlerini çözmelidir, foruma yada bize aksettirmemelidirler..

Türkçü

6 Kas 2017
409 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@TurkCoder katılıyorum abi.
Her ne kadar foruma aksatmamaya çalışsamda, benimle muhattap olma dediğim halde gelip konuma fake hesap açıp adıma küfür ediyorsun diyor.Kanıtı varsa atar.Öyle birşey yaptıysamda banlarsınız.Ama gelip kuru sıkılık yapması doğru değil.