Hoşgeldin Misafir

☆%100 Para Kazanma

semihmalkoc53

20 Ağu 2019
141 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Lütfen Rep Puanı Veriniz---
Şaka değil gerçekten çok ciddi miktarlarda para ödemeye hazır bir site ile karşı karşıyayız.---

Nasıl yapılır?--
  • Vereceğim siteye gir--

[*]Üyelik al--

[*]Taktiklerimi uygula--
Site-- : https://numarapaneli.com/-
-
Ne işe yarar?--
Üyelik alırsınız size 1 adet numara verir. Bu numara 0014543636 şu tarz salladım şuan ama herhangi bir yabancı ülke numarasıdır.--
Bu numaraya kişileri arattığınız zaman dakikasına tam 50, 60 kuruş kazanırsınız.---
1000 TL'y---e ya yakın para kazandım dedim ---"END" haram , haram..!--- Devam edesim gelmedi ve bırakmıştım.-
Şimdi bu konuyla ilgili-
-- efsane tiyolar, taktikler ve maceralar var---. En önemlisi sizin yaratıcı olmanız arkadaşlar. Bende İnstagram hesabı vardı o zaman bende panellerden 1,2K kastım hesabı. Daha sonra Abaza ekliyorsunuz. Zaten siz 2 tane ekleyin bunlar--- nefes alan zombiler kız profil kokusunu alırlar---. Kız profili açacaksınız ve mutlaka yabancı kişileri tercih edin şayet Türk'e benzemesi şart. Uyanık olun!!-
Abaza avı başlayınca bunlar size mesaj atacak. 2 dk konuşuyorsun ara konuşalım diyorsun. Veriyorsun siteden aldığın numarayı. Bu arada güzel yanı şudur arkadaşlar gerçekten Türk kızları konuşuyor telefonda. Ben artık benim telefonu açan kızların isimlerine kadar öğrenmiştim abazalar senin profil ismin Sevdaaa ama telefonu Ayşee açtı diye söylüyorlardı.-
--
Neyse Method çok yapmanız gereken facebook, instagram, twitter, gibi sitelerde bir kullanıcı açmak biraz kasmak ve abaza avına çıkmak. Önceden 40 tl altı para çekilmiyordu. Ben zaten tek seferde 300-400 tl çektiğimi biliyorum. Sizde yapabilirsiniz. -BOL ŞANS.---