Hoşgeldin Misafir

108 milyon kişinin kişisel verilerinin çalınması

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gecenlerde FreeWebTurkey boyle bir aciklamada bulunmustu ama bu iddialar bazi devlet kurumlari tarafindan reddedildi. FreeWebTurkey yeni bir yazi yayinladi ve yaziya BTKnin Google'a gonderdigi link kaldirma taleplerini de ekledi.

Bu veriyi herhangi bi forumda goreniniz oldu mu? ben bu verinin satildigina veya list edildigine dair hicbir kaynak goremiyorum. eger goren olduysa bana haber edebilir misiniz

trakyakizani22

6 Ara 2018
150 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu ortalıkta gezinen panellerdeki verilerden bahsediyorlar. Yeni bir şey değil. Forum içerisinde olabilir. Başka forumlarda da gördüm. Tamam, warez işi yapıyoruz; siteleri patlatıyoruz ama garip gurebanın bilgileri üzerinden de çakallık yapanları kınıyoruz. Düşmanın vardır, namus mevzusu vardır kullan derim ama başka işler için kullanmanı tavsiye etmem. Bu işin ahı var.

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kullanmak icin degil kardesim kendi verilerimi aratmak istiyorum icerisinde ki ne kadar sizdigini goreyim. bi suredir bazi olaylardan dolayi hassas verilerimin sizdigindan supheleniyorum cunku. bu metinde denilene gore surekli gordugumuz dolasan verilerden ziyade yeni calinmis bir veri tabanindan bahsediliyor

astralglikos

21 Ara 2017
1,314 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kullanmak icin degil kardesim kendi verilerimi aratmak istiyorum icerisinde ki ne kadar sizdigini goreyim. bi suredir bazi olaylardan dolayi hassas verilerimin sizdigindan supheleniyorum cunku. bu metinde denilene gore surekli gordugumuz dolasan verilerden ziyade yeni calinmis bir veri tabanindan bahsediliyor
merak etme hepsi sızmıştır benimkilerde sızmış bu soylunun yaptığı uygulama yüzünden olan birşey ama e devletten neyseki adıma veya şahsıma banka hesabı hat açtırma gibi işlemleri kapattırdım

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gecenlerde FreeWebTurkey boyle bir aciklamada bulunmustu ama bu iddialar bazi devlet kurumlari tarafindan reddedildi. FreeWebTurkey yeni bir yazi yayinladi ve yaziya BTKnin Google'a gonderdigi link kaldirma taleplerini de ekledi.

Bu veriyi herhangi bi forumda goreniniz oldu mu? ben bu verinin satildigina veya list edildigine dair hicbir kaynak goremiyorum. eger goren olduysa bana haber edebilir misiniz
Her yerde mevcud bu azi hala veriler kurunamiyor açık her zaman çıkıyor çekiyorlar

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bakmana gerek yok hepimizin sızdı :) yapmamız gereken şey daha dikkatli olmak, özellikle kredi dolandırıcılığı çok yaygın.

mawt

4 Mar 2022
2,250 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Bundan haberim yok ama geçenlerde rockyou 2024 adında çok büyük data internete düştü ondan haberim var onu araştırabilirsin

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tesekkur ederim herkese. son zamanlarda bir takim olaylar yasiyorum, tanimadigim kisiler bana ait hassas bilgileri kullanarak bana ulasmaya calisiyor. cogu data leake baktim bu bilgiler acaba oradan mi geliyor diye ama bir turlu bulamadim kaynagini bulsam kendimi daha rahat hissedecegim ellerinde tam ne oldugunu bilip