onurbjk3408
- 16 Ara 2025
- 11 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
saolasınSelamlar dostlar geçen konuya pek yorum gelmedi ben de daha basit bir paylaşım ile gelmek istedim, umarım işinize yarar niteliktedir. Kendi yazdığım bir program ile parse ettim sonuç gayet tatmin edici oldu.
Şimdi de size 32k Netflix combolisti veriyorum dilerseniz bir checker veya silverbullet/openbullet ile testini sağlayabilirsiniz. Şimdiden ilginize teşekkür ediyor ve iyi forumlar diliyorum...
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eyvallsah
tesekkurler ısıma yrar unarımSelamlar dostlar geçen konuya pek yorum gelmedi ben de daha basit bir paylaşım ile gelmek istedim, umarım işinize yarar niteliktedir. Kendi yazdığım bir program ile parse ettim sonuç gayet tatmin edici oldu.
Şimdi de size 32k Netflix combolisti veriyorum dilerseniz bir checker veya silverbullet/openbullet ile testini sağlayabilirsiniz. Şimdiden ilginize teşekkür ediyor ve iyi forumlar diliyorum...
![]()
teşekkürler reisSelamlar dostlar geçen konuya pek yorum gelmedi ben de daha basit bir paylaşım ile gelmek istedim, umarım işinize yarar niteliktedir. Kendi yazdığım bir program ile parse ettim sonuç gayet tatmin edici oldu.
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. **
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Çok teşekkürler ihtiyacım vardıSelamlar dostlar geçen konuya pek yorum gelmedi ben de daha basit bir paylaşım ile gelmek istedim, umarım işinize yarar niteliktedir. Kendi yazdığım bir program ile parse ettim sonuç gayet tatmin edici oldu.
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürlerSelamlar dostlar geçen konuya pek yorum gelmedi ben de daha basit bir paylaşım ile gelmek istedim, umarım işinize yarar niteliktedir. Kendi yazdığım bir program ile parse ettim sonuç gayet tatmin edici oldu.
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlık faydalıSelamlar dostlar geçen konuya pek yorum gelmedi ben de daha basit bir paylaşım ile gelmek istedim, umarım işinize yarar niteliktedir. Kendi yazdığım bir program ile parse ettim sonuç gayet tatmin edici oldu.
![]()