Hoşgeldin Misafir

15 Adet Kartvizit Tasarımı [ PSD ] | TurkHacks Özel Paylaşım

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PlamZd.jpg

Merhaba arkadaşlar;​

Tüm TurkHacks.com Ailesine iyi forumlar diliyorum..​

Kod:
Dosya Adı: 15 Adet Kartvizit Tasarımı
Dosya İçeriği: Kartvizit Tasarımı ( PSD )
Dosya Boyutu: 5.08 MB
Rar Şifresi: www.turkhacks.com

Önizleme
nONz70.jpg

İndirme Link'i

Tüm Paylaşımlarım TurkHacks.com'u bir adım ileriye taşımak adına yapılmaktadır. Bir Teşekkür'ü çok görmezseniz sevinirim.​

NOT: Tüm Grafik & Tasarım konularında özel mesaj üzerinden iletişim kurabilirsiniz, elimden gelen yardımı sağlarım.​
NOT 2: Paylaşımını istediğiniz Grafik ve Tasarım isteklerinizi konu altından yapabilirsiniz.​

Saygı ve Sevgilerle..​
Risus !​

ozan3

3 Mar 2018
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.Photoshop'ta hep 2D karakter çizimi hem de sizin gibi kartvizit tasarımları yapmak için hangi yol izlenmeli önerdiğiniz bir youtube kanalı veya tutorial niteliğinde kaynak var mıdır ?

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ozan3' Alıntı:
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.Photoshop'ta hep 2D karakter çizimi hem de sizin gibi kartvizit tasarımları yapmak için hangi yol izlenmeli önerdiğiniz bir youtube kanalı veya tutorial niteliğinde kaynak var mıdır ?

Yakın zamanda eğitim videoları paylaşacağım, onları izleyerek yapabilirsiniz hocam :)

ozan3

3 Mar 2018
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Risus' Alıntı:
ozan3' Alıntı:

Yakın zamanda eğitim videoları paylaşacağım, onları izleyerek yapabilirsiniz hocam :)

teşekkür ederim şimdiden youtube'da bir kanalınız var ise linkini alabilir miyim ?

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ozan3' Alıntı:
Risus' Alıntı:
ozan3' Alıntı:

teşekkür ederim şimdiden youtube'da bir kanalınız var ise linkini alabilir miyim ?

Henüz açmadım, kanal açıldığında özel mesaj ile size iletirim hocam