|
hocam siteyi paylaşabilir miyim ?arkadaşlar bizat ben listeledim Semrush üzerinden cektim 150k dan fazla linkler ful calısıyor bazıları calısmaya bilir güle güle kulanın elimde 2 adet bot var sitenizi bırakın vaktim olursa basarım baclinks
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eline sağlık hocamarkadaşlar bizat ben listeledim Semrush üzerinden cektim 150k dan fazla linkler ful calısıyor bazıları calısmaya bilir güle güle kulanın elimde 2 adet bot var sitenizi bırakın vaktim olursa basarım baclinks
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerarkadaşlar bizat ben listeledim Semrush üzerinden cektim 150k dan fazla linkler ful calısıyor bazıları calısmaya bilir güle güle kulanın elimde 2 adet bot var sitenizi bırakın vaktim olursa basarım baclinks
Aktiflik
Seviye
Deneyim
adam geldiarkadaşlar bizat ben listeledim Semrush üzerinden cektim 150k dan fazla linkler ful calısıyor bazıları calısmaya bilir güle güle kulanın elimde 2 adet bot var sitenizi bırakın vaktim olursa basarım baclinks
bakalimarkadaşlar bizat ben listeledim Semrush üzerinden cektim 150k dan fazla linkler ful calısıyor bazıları calısmaya bilir güle güle kulanın elimde 2 adet bot var sitenizi bırakın vaktim olursa basarım baclinks