Hoşgeldin Misafir

18 YAŞ ALTI SİBER SUÇ

sebastianvettel

14 Mar 2022
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar herkese selam.18 yaş altındayım ve başkasının kartı ile 2021 Şubat ayında 200 tllik bir alış veriş yaptım ve bu suç uzadı gitti ve şu an hala devam ediyor benimle beraber 7 kişi kullanmış ve sadece ben bulunmuşum tüm suç bana kaldı.Benim cezam sizce ne olabilir hapis cezası falan yazıyordu.Toplam 3k harcanmış adamın kartından

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Suçun niteliği verdiğin ifadeye göre farklılık gösterebilir. 2 yılın altında hapis cezası alırsan ve bu ilk suçunsa hagb alırsın. (5 sene suça karışmamak kaydı ile affedilir.) 2 yılın üstünde ceza alırsan da 1 hafta kadar yatıp denetimli serbestliğe çıkarsın..

sebastianvettel

14 Mar 2022
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
18 yaş altı olman çok farkettirmez ama iyi hal falan verirler diye tahmin ediyorum ifadende ne dedin bu da önemli

daha 15 yaşındayım ve biz evde yokken eve kağıt gelmiş muhtarlığa gitmiş o yüzden yarın alıcaz kağıdı artık ne olursa

NasyoneL' Alıntı:
18 yaş altı olman çok farkettirmez ama iyi hal falan verirler diye tahmin ediyorum ifadende ne dedin bu da önemli

pardon yanlış kişiye yazdım.ifademde ben cs oynuyordum beni bir gruba aldılar grupta bize tüm eşyalarını at 20-30 tl sana kart vericez istediğini al bende mouse ihtiyacım vardı o yüzden mouse aldım falan zaten eve gelen kağıtta da suça sürüklenen şahıs yazıyordu

CW-ommah' Alıntı:
Allah kurtarsın 18 olduğun gibi yargılanacaksın
silivri soğuktur : )

18 yaşıma daha kalmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum çünkü daha 3 yıl var

DeepiMpaCt' Alıntı:
Suçun niteliği verdiğin ifadeye göre farklılık gösterebilir. 2 yılın altında hapis cezası alırsan ve bu ilk suçunsa hagb alırsın. (5 sene suça karışmamak kaydı ile affedilir.) 2 yılın üstünde ceza alırsan da 1 hafta kadar yatıp denetimli serbestliğe çıkarsın..

hagb tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama o 5 sene mevzusunu söylediler bana

Soner' Alıntı:
Bi avukata danışmalısın

bana bir avukat verdiler fakat tek dediği şey umarım hapis cezası almazsın

Soner' Alıntı:
Bi avukata danışmalısın

bana bir avukat verdiler fakat tek dediği şey umarım hapis cezası almazsın