İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
|
eline sağlık hocam*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
o zaman verelim 13 usd saglam olsunVerdiğin Firmadan Birşey Almayın Hocam Ulaşılması Çok Zor Bir Firma Aldıktan sonra İlgilenmiyorlar...
Bencede Güzel Bir Teklifo zaman verelim 13 usd saglam olsun![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Valla hocam ben uzun zamandır VDS ve Hostingimi tutuyorum hem IHS hem burada sıfır sıkıntı mail olsun telefon olsun hemen çözüyorlar.Verdiğin Firmadan Birşey Almayın Hocam Ulaşılması Çok Zor Bir Firma Aldıktan sonra İlgilenmiyorlar...
Çok Şikayet Duydum Hocam Ben Olanı Söyledim Gerisini Sen Bilirsin...Valla hocam ben uzun zamandır VDS ve Hostingimi tutuyorum hem IHS hem burada sıfır sıkıntı mail olsun telefon olsun hemen çözüyorlar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Öğrenciye bedava host limitsiz ve + 2,79$'a 4 domain kimse vermez hocam bi .com.tr parasına hem com alıyorsun hemde yanında güzel domainlerede sahipsin.Çok Şikayet Duydum Hocam Ben Olanı Söyledim Gerisini Sen Bilirsin...
Öğrenci İçin Güzel Kardeşim Ama Kimse Hayrına O Paraya .com Domain Vermez Piyasası 490 tl yıllık Alımı...Öğrenciye bedava host limitsiz ve + 2,79$'a 4 domain kimse vermez hocam bi .com.tr parasına hem com alıyorsun hemde yanında güzel domainlerede sahipsin.
Yenileme ve Transferden kazanıyorlar zaten ki ayrıca şikayetvar yorumlarda bir çoğu başarılı şekilde sonuçlanmışÖğrenci İçin Güzel Kardeşim Ama Kimse Hayrına O Paraya .com Domain Vermez Piyasası 490 tl yıllık Alımı...
Ben O Tür Sitelere Pek Güvenmem Hocam Dediğim Gibi Son Karar Senin...Yenileme ve Transferden kazanıyorlar zaten ki ayrıca şikayetvar yorumlarda bir çoğu başarılı şekilde sonuçlanmış
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam Büyük Harflerle Yazmak Yasaktır...TEŞEKKÜRLER