Hoşgeldin Misafir

2 ay sonra 1. yılım olucak herkese teşekkürler.

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2 ay sonra 1. yılıma giricem hocalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım hepinizi çok sevdim foruma destekten onur ve gurur içerisindeyim. Lojistik Tim' e de kabul edildim bu 1 yıl içerisinde gerçekten kişiye önem ve ailesi gibi hissetiriyorsunuz iyiki varsın #TURKHACKS Ailesi

Foruma ilk girdiğimde bu insanlar bunları nerden nasıl biliyor diye düşünmüştüm şuanda bende onlar gibiyim. önceden karanlık ta aydınlıktık. Şuanda karanlıkta karanlık olduk. Çok sağolun

Hakkını Yemeyeceğim iki güzel insan var bu aile içirisinde @Graves & @Ebu Ubeyde Hocalarıma da çok teşekkür ederim.☺️

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,882 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mübarek olsun o zaman :) Estağfirullah burada herkes hak ettiğini alır her zaman söylüyorum

Bizde her şeyden evvel karakter yani insan olması önceliklidir. Kendini taşımayı bilen ve yanında olanları da kalkındırabilen karakterli dürüst ahlaklı kişiler her zaman şerefle yâd edilecektir.

Adamlık pahalı bir mülktür herkeste bulunmaz…

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kaliteli insanlar iz bırakır, çıkar peşinde koşanlar sadece iz sürer.

İnşallah bizde bu forumda iz bırakanlardan oluruz.

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,472 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kalıcı olmanı temenni ederim kardeşim. Ben de senin gibi yeniydim o zamanlar @Ebu Ubeyde ile tanıştım, zamanla olgunlaştım. Her türlü desteği sundu tabii. Şimdi Ubeyde hoca beni sevmez 😂. Moderatör olduktan sonra daha sıkı çalışmaya başladım, menfaat uğruna asla durmadım, durmam da. Bunu yaptığım gün @DeepiMpaCt hocaya, dediğim gibi " menfaat için durursam, 1 saniye bile beni barındırma" dedim. Allah şahit, 2 yıldır buradayım. Hiçbir zaman menfaat için bir şey beklemedim her zaman platforma ne katabilirim derdim. Olsun sen de öyle ol. Burada kimsenin emeği ziyan olmaz. Bana 7/24 ulaşabilirsin zaten, farkındasın.İyi forumlar kardeşim.

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kalıcı olmanı temenni ederim kardeşim. Ben de senin gibi yeniydim o zamanlar @Ebu Ubeyde ile tanıştım, zamanla olgunlaştım. Her türlü desteği sundu tabii. Şimdi Ubeyde hoca beni sevmez 😂. Moderatör olduktan sonra daha sıkı çalışmaya başladım, menfaat uğruna asla durmadım, durmam da. Bunu yaptığım gün @DeepiMpaCt hocaya, dediğim gibi " menfaat için durursam, 1 saniye bile beni barındırma" dedim. Allah şahit, 2 yıldır buradayım. Hiçbir zaman menfaat için bir şey beklemedim her zaman platforma ne katabilirim derdim. Olsun sen de öyle ol. Burada kimsenin emeği ziyan olmaz. Bana 7/24 ulaşabilirsin zaten, farkındasın.İyi forumlar kardeşim.
allah razı olsun hocam varol @Ebu Ubeyde hoca bize de kızmaz umarız :ROFLMAO: onun dışında bende senin gibi menfaat yapacağım bir durum olursa beni affetmeyin.