Hoşgeldin Misafir

2030 Agenda Great Reset!!!

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm kardeşlerim;

Daha önce ki konularımızda sıkça değindiğim bir mevzu olan GREAT RESET ile ilgili konu açmak mümkünse uyarmak adına açıyorum. Umarım herkes durumun farkına varır ve ona göre kendi nispetinde önlemler alır. Buraya bir video bırakıyorum bizzat kendi ağızlarından Söylediklerine şahit olun ve sistemi sorgulamaktan çekinmeyin. Biz Cenab-ı Allah’a tevekkül etmişiz korkumuz yok ancak bu aşağılıklar insanoğlunun neslini azaltmak için her türlü yolu denemekten çekinmiyorlar. Bizlerde bunların bu isteklerine müstahak olduğumuzdan Cenab-ı Allah bir çok zaman müdahale etmiyor haşa acizliğinden değil bilakis hakettiğimiz için müsade ediyor onlara. Kaldı ki bir yere bela göndereceği zaman kafirin eliyle gönderir genellikle kendimize gelelim diye fakat daha da batağa doğru gitmekteyiz. Cenab-ı Allah bu kafirlere fırsat vermesin…

Siyonist olmayan bir Haham’ın bizzat ağzından…

@DeepiMpaCt @NasyoneL @JQTR1 @35izmir

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tweet kopyalarken barındaki twitter.com/user/status/tweetid formatını kopyalıp yapıştırman yeterli BBcode dönüştürüyor zaten. Ben şimdilik düzenledim iyi forumlar.
Hocam Cenab-ı Allah razı olsun çok sordum ama cevap alamamıştım medya karıştırılmıyor hatası alıyorum sürekli YouTube da bir sorun olmuyor tam olarak nasıl yapılacağını anlatabilirsen iyi olur hocam tweetid demişsin ben bağlantıyı twiterin kendi sisteminde embed kod olarak alıyorum buraya öyle ekliyorum hocam
—————

hocam şimdi çözüldü Cenab-ı Allah razı olsun halloldu :)

Son düzenleme:

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Karşımızda büyük zekalara sahip toplulukların varlığı açıkça görülmekte. Toplumsal ve bireysel inançlarımızın giderek zayıflaması, modern dünyanın karmaşık yapısından kaynaklanıyor olabilir. Bu durum, uluslararası güçlerin ve çeşitli organizasyonların etkisi altında şekilleniyor. İnsan hakları, ideolojiler ve toplumsal gruplar üzerindeki bu etki, genellikle çıkar odaklı ve kapsamlı stratejilerle yönlendiriliyor. Bu bağlamda, bireysel özgürlüklerin ve düşünce çeşitliliğinin korunması, her zaman önemli bir konu olmaya devam edicek ama malesef elimizden gelen bir şey bu konuda izleyip göreceğiz

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rahmetli Necmettin Erbakan hocanın anlatımıyla Yeni Dünya Düzeni Great Reset

YENİ DÜNYA DÜZENİ
BM Gündemi 21/2030 Misyon HedefleriAgenda Web 2030 - The Great Reset
Tek Dünya Hükümeti
Tek Dünya Nakitsiz Digital Para Birimi
Tek Dünya Merkez Bankası
Tek Dünya Ordusu
Ulusal Egemenliğin Sonu
5G Sistemine bağlı Seyahatleri Takip ve Kontrol Etmek yeni Z kuşağı gençlerini Mikroçipli derialtı sistemi
Aile Biriminin Sonu
Nüfus Azalması: Nüfus Artışını ve Nüfus Yoğunluğunu Kontrol Etmek
Zorunlu Çoklu Sıvılar
Evrensel Temel Gelir (Kemer Sıkma)Dünya Sosyal Kredi Sistemi ve Vatandaş'lık Puan Sistemi Uygulanması (Çin'in yaptığı gibi)
Kontrollü Okul ve Üniversitelere Sahip Olunması ve Eğitim Sistemi
Karbon Ayak İzi ile Seyahat yasağı uygulanması ve Takibi
Küresel Isınma Yalanı ile Weather Modification Sistemi Chemtrails Zorunlu Olmayan Hava Yolculuğunun Kısıtlanması V.Puan Sistemi
Akıllı Şehirler 15 minutes Smart Şehirler
Özel Çiftliklerin ve Hayvancılığın Otlatılmasının Sonu
Yapay Et ve Gıdalara Böcek Unu
DSÖ bağlı Ulus Sağlık bakanlıkları

@DeepiMpaCt @JQTR1 @NasyoneL @35izmir @maheks

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tüm bunların yanında Filistin‘de ki mücahitler o ayakları öpülesi mücahitler Paganistlerin siyonistlerin kabalacıların yüreğine öyle bir hançer sapladı ki bütün planları alt üst olmuş durumda. Çünkü onlar 1-2 haftada hepsini öldürür ve yahudi devletini kurarız diye düşündüler ancak onların bir planı varken Cenab-ı Allah’ın da bir planı vardı ve tuzaklarını başlarına çevirdi.

Eğer mücahitler ve orada ki kardeşlerimiz bu direnişi göstermeselerdi artık hiç bir şey onları durdurumazdı. Şimdi başka bir yöne doğru gidiyor hadiseler. Dünyanın kinini ve nefretini kendisine çektiler. Çünkü yaptıkları bir soykırımdır ve dünyanın değişik bölgelerinde bulunan yahudi ve siyonistler mücahitler olmasaydı hepsi Filistin‘e gelecekti. Fakat mücahitlerin 7 Ekim de başlattıkları kutlu aksa tufanın da bu göçün önüne geçerek tam tersine oradakileri tersine göçe zorladılar. Rabbim onlardan ebeden daimin razı olsun Rabbim mutlak bir zafer nasip etsin Rabbim onları muhafaza buyursun.