Hoşgeldin Misafir

24 Saatte 100 Erkekle İlişkiye Gireceğini Söyleyen Türk OnlyFans Kullanıcısı Tutuklandı

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,228 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OnlyFans için cinsel içerik üreten ve son olarak X hesabından 24 saatte 100 erkekle ilişkiye gireceğini açıklayan ‘Süt’ kullanıcı adıyla bilinen Azra A. tutuklandı.

Azra A. sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Bugün ameliyat olacaktım. Ameliyatıma 1 saat kala hastaneye ahlak şube gelip savcı talimatıyla gözaltına alınacağım söylendi. Ben kimseyle para karşılığı birlikte olan biri değilim, fuhuş yapmıyorum. Devlet, hür bir kadının bedenine dair seçimlerine nasıl bu şekilde müdahale edebilir? Daha önemli işleriniz yok mu?' dedi.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,886 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OnlyFans için cinsel içerik üreten ve son olarak X hesabından 24 saatte 100 erkekle ilişkiye gireceğini açıklayan ‘Süt’ kullanıcı adıyla bilinen Azra A. tutuklandı.

Azra A. sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Bugün ameliyat olacaktım. Ameliyatıma 1 saat kala hastaneye ahlak şube gelip savcı talimatıyla gözaltına alınacağım söylendi. Ben kimseyle para karşılığı birlikte olan biri değilim, fuhuş yapmıyorum. Devlet, hür bir kadının bedenine dair seçimlerine nasıl bu şekilde müdahale edebilir? Daha önemli işleriniz yok mu?' dedi.
Ya Rabbi VAllahi biz bu ve benzeri mevzulardan razı değiliz

Azra isminin anlamını bilmeyenler için söyleyeyim

Fatımatüz Zehra annemizin diğer ismi
Medinei münevverenin diğer ismi
El değmemiş temiz anlamına gelen isim

Sistemi eleştirince kızıyorlar saldırıyorlar

Çağdaşlığınız batsın medeniyetiniz batsın kadınlar tarihin hiç bir zamanında bu kadar değersizleştirilmedi cahiliyye döneminde bile bu kadar değildi

Allah’ım aklıma mukayyet ol biz bunlardan beriyiz onlarda bizlerden beri…

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,762 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bireysel özgürlüklerin sınırları toplumsal ahlak ve değerlerle çeliştiği noktada tartışmalı hale gelir. Azra A.’nın yaptığı açıklamalar ve eylemleri toplumun genel ahlaki değerlerine açıkça meydan okuyabilir ve bu durumun toplum içinde olumsuz etkiler yaratabileceği düşünülür.

Devlet, toplumun genel düzenini ve ahlaki yapısını koruma sorumluluğunu taşır. Bu nedenle yalnızca bireysel özgürlükler perspektifinden değil toplumsal sorumluluk açısından da değerlendirme yapılması gerekir. Cinsellik gibi hassas konuların toplumda kamusal bir şekilde teşvik edilmesi veya duyurulması özellikle gençler ve kırılgan bireyler üzerinde yanlış bir rol model etkisi yaratabilir.

Bu tür durumlarda devletin müdahalesi sadece bireysel bir davranışa değil toplumu koruma refleksiyle yapılan bir hamle olarak görülebilir Toplumun temel değerlerine ve düzenine zarar verme ihtimali olan davranışların serbestçe yayılmasına izin verilmemesi ahlaki bir zorunluluk olarak değerlendirilebilir