Arkadaşlar yıllardır gerek ücretsiz hosting kullandım gerek bazı belirli hostinglerle alışverişim oldu ama başta bende 2 dolara 3 yıl hosting olurmu dedim normalde inanmam ama bi deniyim dedim zaten hosting sürem bitiyor diye topu topu 2 dolar gidecek ne olucak denedim ve şuan 3 ay dır kullanıyorum gercekten sınırsız ve haber sitemide kurdum cünkü başlarda güvenmiyordum ama sağlam cıktı sınırsız bide alman hosting şuan vereceğim link benim referans linkim ordan kayıt olursanız sevinirim katkınız olur olmasanızda normal sitesine girersiniz ama bir şeyleri paylaşıp sizinde yararlanmanızı istiyorsam benimde hakkım olsun referans linki kullanarak kayıt olmanız isterim
link: 2 dolara hosting 3 yıl cpanel-
kayıt olduktan sonra-
order hosting -
PRO-
Unlimited SSD of Space
Unlimited Bandwidth
Unlimited Web Sites
Unlimited Parked Domains
Unlimited Sub Domain
Unlimited Email Address
Unlimited Data Base
Cpanel
Daily Backups--
tıklarsınız pro hostingi secersiniz normalde 5 dolar olarak yazar 3 yıl 180 dolara olarak gireektir ama vereceğim kodla ile direk odeme 2$ dolara düşecektir.-
150 kişilik veriyor sağlam 3 yıl boyunca sınırsız kulanırsınız-
umarım allah razı olsun dersiniz-
herşey tammaladınız en son işlem 180 dolar odeme yerinde promosyon yeri var oraya -
-Your Promo Code is -OFFER--
-OFFER KODUNU GİRİN OTOMATİK 2 DOLARA DÜŞECEK VE ÖDEME YAPTIKTAN SONRA EMAİL ADRESİNİZE BİLGİLERİNİZ GELECEKTİR.--
whois ten bakabilirsiniz dns aldığım hostingide görürsünüz.
teşekür edil allah razı olsun derseni sevinirim..
link: 2 dolara hosting 3 yıl cpanel-
kayıt olduktan sonra-
order hosting -
PRO-
Unlimited SSD of Space
Unlimited Bandwidth
Unlimited Web Sites
Unlimited Parked Domains
Unlimited Sub Domain
Unlimited Email Address
Unlimited Data Base
Cpanel
Daily Backups--
tıklarsınız pro hostingi secersiniz normalde 5 dolar olarak yazar 3 yıl 180 dolara olarak gireektir ama vereceğim kodla ile direk odeme 2$ dolara düşecektir.-
150 kişilik veriyor sağlam 3 yıl boyunca sınırsız kulanırsınız-
umarım allah razı olsun dersiniz-
herşey tammaladınız en son işlem 180 dolar odeme yerinde promosyon yeri var oraya -
-Your Promo Code is -OFFER--
-OFFER KODUNU GİRİN OTOMATİK 2 DOLARA DÜŞECEK VE ÖDEME YAPTIKTAN SONRA EMAİL ADRESİNİZE BİLGİLERİNİZ GELECEKTİR.--
whois ten bakabilirsiniz dns aldığım hostingide görürsünüz.
teşekür edil allah razı olsun derseni sevinirim..