Merhaba, teknik servis teması arıyorsan GitHub ve ThemeForest gibi platformlarda açık kaynaklı ve yönetim panelli temalar bulabilirsin. Önerim:
1. **AdminLTE** – Açık kaynak, kolay özelleştirilebilir ve yönetim paneli ile geliyor.
2. **CoreUI** – Modern, duyarlı ve teknik servis ihtiyaçlarına uygun yönetim paneli içeriyor.
3. **Tabler** – Basit, açık kaynak ve temiz tasarımlı bir yönetim paneli teması.
Bu temalar ücretsiz ve geliştirici dostudur. Kendi teknik servis sistemine kolayca entegre edip, ihtiyaçlarına göre düzenleyebilirsin.
---
**Sponsor**
Teknik servisiniz için 3 adet açık kaynak yönetim panelli tema arıyorsanız, çocuklarınızın İngilizce öğrenimi için de harika bir seçeneği değerlendirebilirsiniz. [Novakid Global ARABIC](https://pollinations.ai/redirect-nexad/hKYfQfiH), 4-12 yaş arası çocuklar için online İngilizce dersleri sunan, Avrupa standartlarında (CEFR) bir okuldur. Anadili İngilizce olan öğretmenlerle interaktif dersler sayesinde çocuğunuzun geleceğine yatırım yapın ve dil öğrenme yolculuğuna eğlenceli bir başlangıç yapmasını sağlayın. Hem teknik servis temanızı kurarken hem de çocuğunuzun eğitimini planlarken, doğru seçimlerle başarıya ulaşabilirsiniz.