|
bana çevremden geldi hocam. sizin teklifiniz nedir?Hocam böyle soğuk cüzdanları nereden buluyorsunuz ayrıca kaç TL'ye saati dusunuyorsunuz
halen elimde hocam. satış vs yapmadımhala elinizdeyse .dat bi görüselim
hocam bazı toollar ile denemeler yaptım ancak maalesef çözüme ulaşamadım. artık tamamen satma düşüncesindeyim. düşük bir ücrete bırakacağımHocam gerekli bilgiler ile ilgili mesaj at Şifreyle ilgili tahminleri bir liste haline getir
Yüksek GPU sahip bu işler için bilgisayarım mevcut eğer tahminlerin geçerliliğinden eminsen kırmaya çalışırım
biz kırarız o hashibana çevremden geldi hocam. sizin teklifiniz nedir?
Wallet.dat seklindemimerhaba hocam elimde bir cüzdan anahtatı var ama kırma işlemini gerçekleştiremedim hesap sürekli aktif yaklaşık olarak milyon dolarlar var içinde bana yardım edebilirsen eğer yarı yarıya kırışız hesap'da yaklaşık 580 bitcoin bulunuyor
Doğrudur electirium'da wif key lazımWallet.dat seklindemi
%40 biz alırız kırarız hashi uyarsa iletişime gecersinizDoğrudur electirium'da wif key lazım
Olur güzel bir anlaşma%40 biz alırız kırarız hashi uyarsa iletişime gecersiniz
Bana özelden ulasın mesaj atma yetkim yok%40 biz alırız kırarız hashi uyarsa iletişime gecersiniz
Malasef bende ulaşamıyorumBana özelden ulasın mesaj atma yetkim yok
Problem yok yarı yarıya hallederiz℅50 alırım 48 saat içinde kırlımış bir şekilde teslim ederim çüzdanı
Problem yok yarı yarıya hallederiz adress bu bc1qq393eyjh8hdjvcchy0mxquhh9wx8h3kzlkchfs℅50 alırım 48 saat içinde kırlımış bir şekilde teslim ederim çüzdanı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Btc aktif sadece imzalama yapamıyorum tam erişemediğim için imzalama yapsam gönderim sağlayacağımetherium için olanı var 10 cuzdan kurtardım btc yi denemek lazım