Hoşgeldin Misafir

4.5G hatası

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar hattım turktelekom hattımda telefonumda 4.5G uyumlu ama interneti açtığımda 3G olarak çalışıyor internette baya araştırdım denemeler ayarlar yaptım olmadı hala 3G olarak çalışıyor anlayanınız varsa yardımcı olabilirmi lütfen son çare olarak telefon tamırcısıne gidicem en son

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Codex' Alıntı:
Büyük çaplı sorun var  vodafone ve telekom en cok zarar görenler  biraz bekleyin bakımlar başlamış

mesala sizde de aynı mesele varmı benim çevrem de var şu an da aynı sorun

DemoxX' Alıntı:
CodinGest' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Bulunduğun yerde çekmiyodur 4.5

Daha önce oluyordu ama sonra ne olduysa durdu artık h+ çalışıyor

h+, 4.5g demek zaten eğer ağ bağlantısını gösteren yerde 3G değilde h+ yazıyorsa 4.5g kullanıyorsundur

kardeşim yorumun için sağol ama yanlış biliyorsun 3G h+ demek çünkü 4.5 g yokkan h+ vardı o kullanılıyordu

DemoxX

25 Şub 2019
41 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://prnt.sc/qsdnkn bak buradan inceleyebilirsin bu konuda eminim çünkü daha önce geniş çaplı araştırmasını yaptım
hız testi yaparak daha iyi anlayabilirsin, h+ şuan senin alabileceğin en iyi hızlardan birisi türktelekom hattına göre

Not: bulunduğun konumda en fazla h+ hizmet verebiliyor olabilirler onuda sorgulamak lazım.

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DemoxX' Alıntı:
https://prnt.sc/qsdnkn bak buradan inceleyebilirsin bu konuda eminim çünkü daha önce geniş çaplı araştırmasını yaptım
hız testi yaparak daha iyi anlayabilirsin, h+ şuan senin alabileceğin en iyi hızlardan birisi türktelekom hattına göre

Not: bulunduğun konumda en fazla h+ hizmet verebiliyor olabilirler onuda sorgulamak lazım.

Haklisin ama daha önce 4.5 g di bir hafta önce böyle oldu h+ zaten sorun ne bulanmasa müşteri hizmetini arayacak bakam ne dıyecekler