Hoşgeldin Misafir

4 Analistten Güncel Bitcoin, Ripple ve Ethereum Tahminleri

|^KahiN^|

24 Eyl 2020
414 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bitcoin (BTC), kısa süre önce güçlü yükseldi ve tüm piyasayı yeşil tahtaya taşıdı. Şimdi yatırımcılar, bu yükeliş hareketinin devam edip etmeyeceğini öngörmeye çalışıyor. Usta analistler ise yeni Bitcoin, Ripple ve Ethereum tahminlerini paylaşıyor. İşte nokta atışı tahminleriyle ünlenen analistlerden güncel Bitcoin, Ripple ve Ethereum tahminleri…​

Usta analist: Bitcoin haftalık grafikte tarihi bir rekor kırdı!-

Wall Street emektarı ve kripto stratejisti Tone Vays, Bitcoin‘in birden fazla zaman diliminde yükseliş sinyalleri verdiğini belirtiyor. Analist, Bitcoin’in büyük olasılıkla bir kopuşun eşiğinde olduğuna inanıyor. Usta analist Tone Vays, BTC’nin 12.000 dolarlık direnci kırmaya hazır olduğunu ve haftalık grafikte tarihi bir kilometre taşını işaret ettiğini söylüyor. Tone Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:​

HAFTALIK 12.000 DOLAR CİVARINDA YENİ BİR YÜKSEK KAPANIŞ ELDE EDERSENİZ, BU BÜYÜK BİR BOĞA İŞARETİDİR. BU, ÜÇ YILIN EN YÜKSEK KAPANIŞINA SAHİP OLDUĞUMUZ ANLAMINA GELİYOR… BU, 8 OCAK 2018’DEN BU YANA EN YÜKSEK KAPANIŞ OLACAK… BU AYNI ZAMANDA HAFTALIK BİR ÖLÇEKTE, BİTCOİN TARİHİNDE DAHA YÜKSEK KAPANACAK OLAN BİR, İKİ, ÜÇ, DÖRT, BEŞ, ALTI HAFTA OLDUĞU ANLAMINA GELİR. BU İNANILMAZ. BU KESİNLİKLE İNANILMAZ.​
[img=770x433]https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp...ends.jpg?resize=1024,576&ssl=1[/img][/CENTER]

Tone Vays: Bitcoin günlük grafiklere göre daha yükseğe çıkmaya hazır​
Tone Vays ayrıca, Bitcoin’in günlük grafiklere göre daha yükseğe çıkmaya hazır göründüğünü vurguluyor. Tone Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:​

BEN GÜNLÜK GRAFİKLERE BİR GÖZ ATTIM. BU EN SON ÜÇ DÖRT GÜN ÖNCEYDİ. BU KÜÇÜK KANALA KOYDUM. BU BENİM 11.550 DOLARLIK ÇIKIŞ HATTIMDI. BUNU BU SABAH KIRDIK. BAŞKA BİR YEŞİL YILDIZ VAR. ŞU ANDA HER ŞEY SIRAYA GİRİYOR: HAFTALIK, GÜNLÜK… BUNU SEVİYORUM DOSTUM. SANIRIM BU ÇIKIŞA HAZIRIZ.​
Tone Vays, BTC’nin Aralık ayında 7.000 doların altına düşeceğini doğru bir şekilde tahmin etti ve dikkatleri üzerine çekti. ​

Smart Contracter: Bitcoin için kartlarda 3.200 var-

Tone Vays, piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminde yükselişe geçerken, bir başka önde gelen trader, BTC’nin tarihsel fiyat hareketinin ve borsadaki geri çekilmenin kısa vadede iyiye işaret etmediğini belirtti. Kripto stratejisti ve ünlü trader Smart Contracter, bu yılın başlarındaki fiyat hareketine atıfta bulunuyor. Analist, BTC’nin Mart 2020’nin düşük seviyelerini yeniden ziyaret edeceğini vurguluyor. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:​
BTC’DE MART 2020’NİN DÜŞÜK SEVİYELERİ TEKRAR GÖRÜLEBİLİR. UNUTULMAMASI GEREKEN BİR ŞEY, HAFTALIK SP500 KAPANIŞI ÇOK SICAK DEĞİLDİ, BİR TÜR ÇİFT TEPEYE BENZİYOR VE KARTLARDA 3.200 VAR….​
[img=750x765]https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp.../1-3.jpeg?resize=750,765&ssl=1[/img][/CENTER]
Smart Contracter, Bitcoin’de 3.200 dolar, 2020 rallisi, 2020’nin büyük Bitcoin çöküşü ve daha fazlasını bildi. Ayrıca analist, geçtiğimiz birkaç ay içinde daha kısa vadeli fiyat hareketleri de doğru öngördü.​

Michaël van de Poppe: Ethereum 440 dolara yükselebilir-

Ethereum‘a gelince dünyaca ünlü trader Michaël van de Poppe, BTC güç belirtileri göstermeye devam ederse ikinci en büyük kripto para biriminin bir sonraki adım için hazır olduğunu söylüyor. Michaël van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:​
BURADA TUTMALIYIZ (370 DOLAR CİVARINDA). BİR SIKIŞTIRMA YAPIN. BU SIKIŞTIRMAYI SÜRDÜRÜRSEK VE YÜKSEKLERİ 390 DOLARLIK DİRENÇ ALANI ETRAFINDA TEKRAR TEST EDERSEK, NİSPETEN HIZLA 440 DOLARA DOĞRU BİR ÇIKIŞ YAPABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM. BUNUN NEDENİ, BURADA SIK SIK BU TESTLERİ YAPTIĞIMIZ GERÇEĞİDİR (YAKLAŞIK 390 DOLAR). BU BİR TEST, DAHA BÜYÜK OLASILIKLA FİYATIN KIRILMASINA VE 440 DOLARA YÜKSELMESİNE NEDEN OLACAKTIR.​
Ünlü analist Michael van de Poppe,  2020 yılının ilk çeyreğindeki altcoin sezonunu doğru olarak tahmin etti. Ayrıca analist, Bitcoin’in geçtiğimiz dönemlerdeki düşüşlerini saatler öncesinden haber verdi. Bunun dışında usta analistin başarılı başka BTC tahminleri de var.​

[img=750x290]https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp.../2-18.png?resize=750,290&ssl=1[/img][/CENTER]

Popüler analist: Ripple bir patlama yapmak için hazır-

Bu arada TradingView’deki popüler bir analist, takipçilerine 0,23 dolarlık tarihi desteğe sahip olması durumunda XRP’nin bir patlama yapmak için hazır olduğunu söylüyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:​
XRP/USD PARİTESİ, KURULU DESTEKLERİ NE KADAR İYİ TUTABİLECEĞİNİ GÖSTERMESİ VE GRAFİĞİMDE İŞARETLENDİĞİ GİBİ BU NOKTADAN İYİ BİR KIRILMA OLUŞTURMASI GEREKEN BİR DURUMDA. XRP/USD PARİTESİ BUNUNLA ORTAYA ÇIKTIĞINDA VE BELİRLEYİCİ BİR DEĞİŞKEN HAREKETLE ÜST SINIRIN ÜZERİNE ÇIKTIĞINDA, NİHAYET DÜŞEN KANAL OLUŞUMUNU DOĞRULAYACAK VE DAHA FAZLA HAREKETİ ETKİNLEŞTİRECEK. BU BAKIŞ AÇISI, XRP/USD PARİTESİNİN BURADA İNŞA ETTİĞİ TERS BAŞ VE OMUZ OLUŞUMUYLA DA EŞLEŞİYOR, DAHA ÖNCE GEÇMİŞ ANALİZDE BAHSETMİŞTİM.​