Hoşgeldin Misafir

4 Site Hacked # EvilDoer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

./K3m4l1ST

22 Ocak 2019
580 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
webdav ıss acıgı sitelerin geneli hacklenmiş oluyor her dizinde başka birinin indexi programa veriyorsun siteleri 5snyede indexliyor el emek yok yani lamer işi bu tür işlerle icraat yaptığını sanıp ths adını kirletiyorsun

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WhiteBoss' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
Eline sağlık da sitelerede index basa aydın. İndex üstü olmuş Gine. Ths adına zone alacaksın.Forum kuralları uy

Sitenin webhack eğitim grubu felan varmı

var.Yazılımlarımız hala sürüyor.Webhack için sitede dolu konu var.Araştırabilrsin.

Evildoer

8 May 2019
126 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Spr4chlos' Alıntı:
webdav ıss acıgı sitelerin geneli hacklenmiş oluyor her dizinde başka birinin indexi programa veriyorsun siteleri 5snyede indexliyor el emek yok yani lamer işi bu tür işlerle icraat yaptığını sanıp ths adını kirletiyorsun

Spe4chlos her hackledigim site isss değil. Zaten bu konuda Shell vermişim bir site için. Şimdi sen hack tim liderisin madem seninle benim aramda bir ctf yarışması yapsınlar sen kazanirsan ben bu siteye bı daha ugramicam ama ben kazanırsam birakicak misin bu liderligifl felan ?

Nasyonel sitedeki en kral adamsın sağolasın dostum. Çalisma ortamında en fazla bu kadar kasabiliyorum.

./K3m4l1ST

22 Ocak 2019
580 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evildoer' Alıntı:
Spr4chlos' Alıntı:

Spe4chlos her hackledigim site isss değil. Zaten bu konuda Shell vermişim bir site için. Şimdi sen hack tim liderisin madem seninle benim aramda bir ctf yarışması yapsınlar sen kazanirsan ben bu siteye bı daha ugramicam ama ben kazanırsam birakicak misin bu liderligifl felan ?

Nasyonel sitedeki en kral adamsın sağolasın dostum. Çalisma ortamında en fazla bu kadar kasabiliyorum.

Bayağı iddialı konuştun mirroruna baktığımda 19 site var hepside webdav çapım değilsin ama forum değil sanaldan siktir olup gideceksen varım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...