Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi 403 hatası

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Editimo Emlak Portal Script Warez - Turkhacks Üyelerine Özel Herkese Açık​

İsimli temayı kurdum SQL ayarlarını yaptım ama bir türlü 403 hatasını çözemedim modsecurity kapattım olmadı yardımcı olabilecek varmı çoğu temada bu hatayı alıyorum cozersek on numara olur

Şimdiden teşekkürler Turkhacks AİLESİ

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

İsimli temayı kurdum SQL ayarlarını yaptım ama bir türlü 403 hatasını çözemedim modsecurity kapattım olmadı yardımcı olabilecek varmı çoğu temada bu hatayı alıyorum cozersek on numara olur

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

coderxrays

23 Ocak 2022
1,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Konu link paylaşır mısın

CyBeRMeMoLi

23 Şub 2023
222 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle 403 Hatası alan Arkadaşların çözümü Php Versiyonunu değiştirmekten geçer Bu script 5.6 ile çalışır Ama sizler otomatik kurarken muhtemelen 7.2 ile kuruyorsunu bu sebeple 403 error alıyorsunuz birde versiyonu değiştirip deneyin

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
403 hatası, izin problemi olduğunu gösterir. Çözüm için; dosya ve klasör izinlerini kontrol edin, doğru izinler (genellikle 755 veya 644) verildiğinden emin olun. Ayrıca, htaccess veya güvenlik eklentilerini inceleyerek erişim engelini kaldırabilirsiniz.

hguven

9 Haz 2021
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
403 hatası, izin problemi olduğunu gösterir. Çözüm için; dosya ve klasör izinlerini kontrol edin, doğru izinler (genellikle 755 veya 644) verildiğinden emin olun. Ayrıca, htaccess veya güvenlik eklentilerini inceleyerek erişim engelini kaldırabilirsiniz.
hocam bende de 500 server hatası veriyor ama site çalışıyor,sorun şu ki google indexlemiyor,google search konsolda 500 internal server hatası görünüyor