|
Bu yaramaz kral, bir de bir yere upload yapınca .txt çevirme sorununu nasıl çözebiliriz bilgin var mı?403 forbidden için shell soruyorsan
Spade Mini Shell - 403 Bypass Shell - Firewall Bypass Shell Download - Spade Shell indir - Shell indir - Shell Download - PHP Shell - Logsuz Shell - Alfa Shell - WSO Shell - Webshell Unduh
Spade Mini Shell - 403 Bypass Shell - Firewall Bypass Shell Download - Spade Shell indir - Shell indir - Shell Download - PHP Shell - Logsuz Shell - Alfa Shell - WSO Shell - Webshell Unduh - https://www.shellindir.net/?m=1www.shellindir.net
Yani Shelli txt olarak yükledin ve php mi yapmak istiyorsunBu yaramaz kral, bir de bir yere upload yapınca .txt çevirme sorununu nasıl çözebiliriz bilgin var mı?
Hayır burp ile yükledik txt yapıyor ya, yapmaması için bir yol var mı gerçi yoktur heralde farklı upload alanı aramak dışında.Yani Shelli txt olarak yükledin ve php mi yapmak istiyorsun
Hocam zaten content type değerini değiştirmeyi falan denemişsindir ona rağmen txt yapıyorsa farklı alan aramak lazım.Hayır burp ile yükledik txt yapıyor ya, yapmaması için bir yol var mı gerçi yoktur heralde farklı upload alanı aramak dışında.
işe yaramadı maalesef :/Bu yaramaz kral, bir de bir yere upload yapınca .txt çevirme sorununu nasıl çözebiliriz bilgin var mı?
biraz daha detay ver
php koru ile şifrele dene baaklıım bide daha önce bende işe yaramıştı403
Forbidden
Access to this resource on the server is denied!
shell yuklerken bu hatayla karşılaşıyorum
denedim bir iki korumayla işe yaramadı maalesef :/php koru ile şifrele dene baaklıım bide daha önce bende işe yaramıştı
Aynı sorun 403 forbidden bendede scriptlerde veriyor çözüm sağlanırsa benide bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalarKonu günceldir
Aktiflik
Seviye
Deneyim
404 : Ulaşmaya çalıştığınız sayfa bulunamadı demektir. Bu bypass edilemez, çünkü adı üstünde yok.merhaba arkadaşlar elinde 404 bypass olan varmı aktif çalışan benimle iletişime geçerseniz çok mutlu olrum yorumlarınızı bekliyorum