Hoşgeldin Misafir

Çözüldü 404 Hatası Alıyorum

BlackHat35

MÜLK ALLAH'INDIR !
5 Eyl 2021
637 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Turk Hacks Ailem,

Scripti kurduktan sonra " Anasayfa" problemsiz çalışıyor fakat Üst menüden hizmetlerimiz , galeri vb. tıklayınca 404 Hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir ?

tüm menüler de böyle hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Php Sürümünü 5.6 ve 7.4 olarak denedim iki sürümde de çalışmadı.

Script: https://www.turkhacks.com/konu/utweb-kurumsal-v12.181688/sayfa-17#post-2013832

Aldığım hata :

Çözüm
tarafımca sorun gidirilmiştir utweb yazılımlarını kullanıcaklar htacces içine bunları koyarak detay sayfasını düzeltebilir hayırlı forumlar

RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule .(css|js|jpg|jpeg|png|gif|ico|swf|bmp)$ - [nocase,redirect=404,last]
RewriteEngine On
RewriteRule .(css|js|jpg|jpeg|png|gif|ico|swf|bmp)$ - [nocase,redirect=404,last]
RewriteEngine on

ErrorDocument 404 /404

RewriteRule ^sitemap.xml$ sitemap.php [NC,L]
RewriteRule ^hizmet-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ hizmet-detay.php?sef=$1&hizmet_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^sayfa-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ sayfa-detay.php?sef=$1&proje_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^urunler-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Turk Hacks Ailem,

Scripti kurduktan sonra " Anasayfa" problemsiz çalışıyor fakat Üst menüden hizmetlerimiz'e tıklayınca 404 Hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir ?

Php Sürümünü 5.6 ve 7.4 olarak denedim iki sürümde de çalışmadı.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
.htaccess açıp bunu ekleyin en altta bulunan php ekini kaldırın site 500 hatası vericektir daha sonra php 7.4 veya 5.6 up edin tahminimce düzelicektir

htaccess kodu

Kod:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}\.php -f
RewriteRule ^(.*)$ $1.php [NC,L]

BlackHat35

MÜLK ALLAH'INDIR !
5 Eyl 2021
637 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
.htaccess açıp bunu ekleyin en altta bulunan php ekini kaldırın site 500 hatası vericektir daha sonra php 7.4 veya 5.6 up edin tahminimce düzelicektir

htaccess kodu

Kod:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}\.php -f
RewriteRule ^(.*)$ $1.php [NC,L]
Aynısını yazıyorum hocam malesef yine yok. Zaten scriptin .htaccess dosyası yoktu kendim oluşturdum yaptım yine olmuyor malesef... Sabahtan beri denemediğim yol kalmadı

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tarafımca sorun gidirilmiştir utweb yazılımlarını kullanıcaklar htacces içine bunları koyarak detay sayfasını düzeltebilir hayırlı forumlar

RewriteEngine On
RewriteEngine On
RewriteEngine on

ErrorDocument 404 /404

RewriteRule ^sitemap.xml$ sitemap.php [NC,L]
RewriteRule ^hizmet-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ hizmet-detay.php?sef=$1&hizmet_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^sayfa-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ sayfa-detay.php?sef=$1&proje_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^urunler-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ urun-detay.php?sef=$1&urun_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^proje-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ proje-detay.php?sef=$1&proje_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^sayfa-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ sayfa.php?sef=$1&sayfa_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^blog-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ blog-detay.php?sef=$1&blog_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^konu-([0-9a-zA-Z-_]+)-([0-9]+)$ blog.php?sef=$1&kategori_id=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^projelerimiz projelerimiz.php [NC,L]
RewriteRule ^bolgeler$ bolgeler.php [NC,L]
RewriteRule ^urunler urunler.php [NC,L]
RewriteRule ^projeler$ projeler.php [NC,L]
RewriteRule ^teklif-al$ teklif-al.php [NC,L]
RewriteRule ^blog$ blog.php [NC,L]
RewriteRule ^404$ 404.php [NC,L]
RewriteRule ^sss$ sss.php [NC,L]
RewriteRule ^satin-al$ satin-al.php [NC,L]
RewriteRule ^banka-hesaplarimiz$ banka-hesaplarim.php [NC,L]
RewriteRule ^hizmetlerimiz$ hizmetlerimiz.php [NC,L]
RewriteRule ^resim-galerisi$ resim-galerisi.php [NC,L]