Hoşgeldin Misafir

49 Adet Her Sektör İçin Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rootsslap

3 Ocak 2025
382 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle aramıza hoşgeldin forum kurallarına dikkat etmeni öneririm hiç bir üyemizin gitmesini istemeyiz eline sağlık iyi akşamlar ve dosyayı yandex gibi kalıcı sitelere yüklersen sevinirim
Teşekkür ederim kendi Cloud sunucumda barındırıyorum ve uzun süredir kullanıyorum. Lakin kurallar böyle ise tabii ki yüklerim :)

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@rootsslap Paylaşım için teşekkür ederim.
Ancak, toplu paylaşım yapmamamız gerekiyor çünkü her paylaşımda demo bulundurma zorunluluğu var.
Bu seferlik işlem yapmıyorum. Lütfen kurallara uymaya özen gösterelim.

Bknz.
Script ve Program (yazılım) Paylaşımında Görsel ve Demo Zorunluluğu: Script ve Program (yazılım) paylaşımında bulunacak kullanıcılar, ilgili scriptin demo veya görsellerini paylaşmak zorundadır. Bu zorunluluğa uyulmadığı takdirde paylaşım silinecek ve kullanıcı uyarılacaktır. Tekrarında hesap askıya alınabilir.

rootsslap

3 Ocak 2025
382 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@rootsslap Paylaşım için teşekkür ederim.
Ancak, toplu paylaşım yapmamamız gerekiyor çünkü her paylaşımda demo bulundurma zorunluluğu var.
Bu seferlik işlem yapmıyorum. Lütfen kurallara uymaya özen gösterelim.

Bknz.
Script ve Program (yazılım) Paylaşımında Görsel ve Demo Zorunluluğu: Script ve Program (yazılım) paylaşımında bulunacak kullanıcılar, ilgili scriptin demo veya görsellerini paylaşmak zorundadır. Bu zorunluluğa uyulmadığı takdirde paylaşım silinecek ve kullanıcı uyarılacaktır. Tekrarında hesap askıya alınabilir.
Anlaşıldı çok özür dilerim :) Demo yükleyebileceğim bir hostingim olmadığı için maalesef yükleyemedim ve scriptlerin başka yerlerde de demosunu bulamadım açıkçası. Lakin bir dahaki sefere dikkat edeceğime dair sizi temin ederim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...