Hoşgeldin Misafir

75.Yıl Karabük Anadolu Lisesi

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MEB

Kurum Kodu : 215775
Kurum Adı : 75.Yıl Karabük Anadolu Lisesi
Telefon : 0370 4121664 Belgegeçer370 412 64 04
WEB Adresi : http://karabukanadolu.meb.k12.tr
Adres : Ergenekon mah. Zümrüt Sokak Dereevler Mevki Merkez Karabük

VİZYON

Okulumuzun vizyonu. Sürekli gelişen ülke ve dünya koşullarının gerektirdiği bilgi donanımına sahip milletimizin ve insanlığın temel değerlerini benimseyip yüceltecek erdemli insanların yetiştiği örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Okulumuzun misyonu. Öğrencilerimize, globalleşen dünyada; bireyler,toplumlar ve devletlerarasındaki rekabette, en büyük belirleyicinin bilgi olduğu gerçeğini kavratarak, onları; milletimize ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirebilme becerilerinikazanabilecekleri yüksek öğretime hazırlamak.

k_13153445_1.jpg

İSTATİSTİKLER

Öğretmen Sayısı :42
Öğrenci Sayısı :513 

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkez lise anılarını anlatsın madem :D

Aga bir gün tarih dersindeyiz hoca ama emekli olacak son yılı bizimle baya agresif bir hocaydı bu ödevleri kontrol ediyordu bizde sınıfça adama tilttik zaten benim ödevi kontrol etmeye geldi orta 2. sıradayım adam benim ödeve baktı eliyle kitabı itti öndekine geçti bende arkasından ağzımı kıpırtadarak ses çıkartmadan sövüyordum ama nasıl tilt oldum normalda hayatta yapmayacağım şeydir hoca birden bir döndü bende küfür yarım kalmasın diye bitirdim sonra biz kopuyoruz zaten gülmekten :D sonrası malum idare . İnsan o yıllarını gerçekten çok özlüyor o zaman çok derlerdi bana lise zamanını dolu dolu geçir diye takmazdım ben pek ama gerçekten de öyleymiş lise zamanı insanın tüm anılıranı biriktirdiği yer aslında.Universite ortamınıda gördüm fakat bana hiçbirisi samimi gelmedi.