Hoşgeldin Misafir

750K Combolst Netflix uplay steam hulu spotify

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
recep1907' Alıntı:
e attığın hiçbir netflix çalışmıyor tsk mü edeyim bide

Combolistin ne işe yaradığını bilmeyip gelip burada cahil cahil  Konuşuyorsun. e attığın hiçbir netflix çalışmıyor tsk mü edeyim bide Diyorsun Ben netflix hesapları var gelip alın demiyorum. cahil, combolistleri gerekli cheacker ile deneyip hesap düşürebilirsin Neyin ne işe yaradığını bilmiyip gelip burda hiçbiri çalışmıyor yok combolisti blu tv ye denedim çalışmıyor netflix e denedim çalışmıyor diyorsun. forumda emeğin 0 birtane bile konu açıp forumdaki insanların forum için bir gayret göstermemşsin senin forumda olman banlanmaman hata. Benim gibi bu kadar konu açıp account paylaşıp dosya paylaşımı yapsan sonra hesap istesen diyicem eyw adam emek veriyor o kadar uğraşıyor, ama foruma sırf çıkar için girip hesapları dosyaları alıp çıkıyorsun foruma ne kadar katkın var ne kadar emeğin var da sen böyle diyebiliyorsun ? Google gir combolist ne işe yarar diye araştır ilk önce. sonra gel burda tatava yap.

recep1907

17 Nis 2019
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hiç biride çalışmıyor senin saçının kılı kadar ben bilgisayardan anlıyorum benimle adam gibi konus çalışmıyor demişim küfürmü etmişim sen ne boş boş konuşuosun attığım hesapların yarısı boş hesap üye olup ödeme bilgisini girmeden yolluosun burda milleti kardırma ma şimdi işine bak boş yapma

forum açıp bişe niye paylaşayım elimde gercekten bir cookies bir hesap bulsam çalışıyor olsa öyle paylaşırım senin gibi 50 tane forum açıp boş hesap atmam şimdi dediğim gibi işine bak boş yapma milletide kandırma