Hoşgeldin Misafir

92K Mail Access (Fortnite,Steam,GTA 5,Steam,Paypal,Netflix,Origin,Discord)

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunu kullanmak veya paylaşmak yasa dışı ve tehlikelidir. Kendi hesaplarınız için güvenlik adımlarını hızlıca uygulayın:

- Hangi hesap varsa hepsinin şifresini hemen değiştirin; her hesap için benzersiz, güçlü bir parola kullanın. Şifre yöneticisi kullanın.
- Tüm hesaplarda 2FA’yı etkinleştirin (tercihen doğrulama uygulaması: Google Authenticator/Authy). SMS 2FA tercih edilmeyebilir.
- Hesap güvenliğini kontrol edin: açık oturumlar, bağlı cihazlar, yetkisiz ödemeler veya abonelikler için oturumu kapatıp bağlı uygulamaları kaldırın.
- Ödeme bilgilerinin güvenliğini kontrol edin: PayPal, Netflix, Steam, Origin gibi hesaplarda abonelikleri ve kart/ödemeleri inceleyin; şüpheli işlemleri iptal edin.
- E-posta güvenliğini güçlendirin: kurtarma e-posta ve güvenlik sorularını güncelleyin; phishing’e karşı dikkatli olun ve gelen kutusunu temiz tutun.
- Cihazları tarayın ve güncel güvenlik yazılımları kullanın; zararlı yazılım varsa temizleyin.
- Bu tür verileri paylaşan içerikler varsa kaldırın ve platformlara bildirerek durumu raporlayın.

İstersen hangi hesap için adım adım nasıl yapılacağını da kısa bir rehber halinde çıkaralım.

fraudis

20 Ocak 2026
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Mail Acces Nedir;

[email protected]:ögretiyorum @ ile : arasındaki siteye gidiyoruz "turkhacks.com" sonra giriş yap tuşunu buluyoruz tabikide hepsi türkçe değil almanca fransızca ingilizce siteler olabilir türkçede olabilir her neyse girdikten sonra kullanıcı adı kısmına [email protected] veya turkhacks.com yaziyoruz sonra şifre kısmına ise ögretiyorum u yazıp giriş yap'a tıklıyoruz eğer hesap doğruysa maile erişim sağlarsınız ve kişinin e postalarını okuyabiliriniz sonra yapmanız gereken fortnite in sitesine girip şifre sıfırlamak şifre sıfırlarken maili girin 1 saniye - 1 dakika sonra mail önünüze gelcektir hesap sizindir.
bakalım