gfbulo1991
- 4 Ağu 2024
- 135 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Grupta paylaşılan a101 sc gerekli alanları kurmama rağmen hata vermektedir. Dosya bozuk diye yorumlar almaktayım. İlgili arkadaşlar dosyayı düzeltip tekrar paylaşma şansı olabilirmi?
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Grupta paylaşılan a101 sc gerekli alanları kurmama rağmen hata vermektedir. Dosya bozuk diye yorumlar almaktayım. İlgili arkadaşlar dosyayı düzeltip tekrar paylaşma şansı olabilirmi?
İlgili konu resim paylaşım yaparmisinizGrupta paylaşılan a101 sc gerekli alanları kurmama rağmen hata vermektedir. Dosya bozuk diye yorumlar almaktayım. İlgili arkadaşlar dosyayı düzeltip tekrar paylaşma şansı olabilirmi?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Anlıyorum senide konu açmışınız sorun nerdede indirmiş olduğunuz konu link paylasırsanız beklememiş oluruzGerekli dosyaları yükleyip veritabanını ayarladıktan sonra siteye erişim sağladığımda 403 hatası alıyorum
Anlıyorum senide konu açmışınız sorun nerdede indirmiş olduğunuz konu link paylasırsanız beklememiş oluruz
db.php dosyasını şunla değiştirip deneyip dönüş yapar mısın ? Databaseismi kullanıcıadı sifre kısımlarını kendine göre ekle. sifre yoksada boş bırakGerekli dosyaları yükleyip veritabanını ayarladıktan sonra siteye erişim sağladığımda 403 hatası alıyorum
<?phpfunction db_connect(): PDO{ try { $db = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=databaseismi;charset=utf8', 'kullanıcıadı', 'sifre'); $db->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION); return $db; } catch (PDOException $e) { echo 'Veritabanı bağlantı hatası: ' . $e->getMessage(); exit; }}Aktiflik
Seviye
Deneyim
telegram adresini verir misin bağlanıp bakalımbu dizinide yükledim yine aynı hatayı alıyorum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Öyle zaten dolandırmaya yönelikSanırım bilmeyenler olmuş. Bu script a101 scripti değil, zaten panelden belli