Selam Millet -
Daha önce forum da da çok soran oldu Satanistmisin diye ona cevap vermek istiyorum -
Ayrıca benden korkmak gülünç bir durum başka platformlarda satanist varmış Turkhacks te allahsızlar falan diye şeyler dönüyor tabi hepsine gülerek tepki veriyorum -
evet ben bir satanistim ateistik satanizm e mensubum -
peki ya neden abi salakmısın ?-
geçmişte bende bir müslümandım ardından aklıma bazı sorular takıldı soruların peşinden gittim kendimce her şeyin yalandan ibaret olduğunu gördüm ateist oldum ama ateist ortamlarına girince yada forumlarında gezerken ateistlerin içinde ki yobazları gördüm bilmiyorum sen okudun mu bilmem ama ben 4 kitabı da okudum ama bizim ateistler islama inanmadığı için ateist oluyorlar diğer dinlerden bir haberler ben tanrının varlığına inanmıyorsam sende inanmıyorsan o zaman neden yokluğunu birbirimize kanıtlamaya çalışalım değil mi ? -
bunlarla boğuşurken satanizm ile tanıştım ilk tanıdığım insanlar iblis taparlardı sonra zamanla içine daha çok girdim satanizm dunyasına ekolleri vs tanıdım araştırdım ve orda kendimi buldum felsefik yapı gothic kültür saygılı bir ortam ve her insanın doğru olduğu bir ortam kimse kimsenin ardından iş çevirmez güvenilir eğer benim gibi bir ateist isen bir çıkış yolu arıyorsun benimde çıkış yolum satanizm oldu bugüne kadar zaten buyük bir baş kaldırıyı temsil ettim şeytan da baş kaldırıyı temsil ediyor benim için mutluyum memlunum 2 senedir bu inanca sahibim ve hayatım hiç olmadığı kadar güzel -
Türkiye de Satanist Olmak-
Kanka Kedim Tekiri Gördün Mü başlığında espiriler sizin mahallede kediler kayboluyormuş diye espiriler -
Kedi Kesme fenomeni -(1480-1750) yılları arasında -40.000-60.000 kişinin katli olan bir dönemdir bu dönemde katolik ve prodestan kiliseler ----
---
-----
Cadıların var olduklarına inanıyorlardı ve cadı avcısı diye meslekler vardı ve geliri iyidi kilisler şu vaazı verdi gothic alt kültür siyah giyinen -
Bu Tarz olan herkesin cadı olduğunu söyledi halk ilk başta bunu umursamadı ardından kiliseler şöyle bir duyuru yaptı bunlar şeytana tapıyor kedileri kesiyor halk gene umursamadı rahipler hayvanları öldürürek sokaklara atmaya başladı halk bunu o zamanlar bilmiyordu ve toplu katliamlar gerçekleşti o gunden bugunlere gelen bir fenomenden ibaret kedi kesmek -
Kısaca bu Şekilde Sorusu Olan Sorabilir ve gayet te sevecen bir insanım benden korkmak ne demek amq-
Cadıların var olduklarına inanıyorlardı ve cadı avcısı diye meslekler vardı ve geliri iyidi kilisler şu vaazı verdi gothic alt kültür siyah giyinen -
Bu Tarz olan herkesin cadı olduğunu söyledi halk ilk başta bunu umursamadı ardından kiliseler şöyle bir duyuru yaptı bunlar şeytana tapıyor kedileri kesiyor halk gene umursamadı rahipler hayvanları öldürürek sokaklara atmaya başladı halk bunu o zamanlar bilmiyordu ve toplu katliamlar gerçekleşti o gunden bugunlere gelen bir fenomenden ibaret kedi kesmek -
Kısaca bu Şekilde Sorusu Olan Sorabilir ve gayet te sevecen bir insanım benden korkmak ne demek amq-