|
alexcelik' Alıntı:Adam cezayirli türk olduğunu nerden çıkardın.
PiratesX' Alıntı:adam cezayirli sırf prim yapıyon ha ve bu arada o adam idam edildi onuda belirteydin
kardeş konunun başlığı "ABD nin 280m sini Dağıtan Türk"1ol06' Alıntı:alexcelik' Alıntı:Adam cezayirli türk olduğunu nerden çıkardın.
PiratesX' Alıntı:adam cezayirli sırf prim yapıyon ha ve bu arada o adam idam edildi onuda belirteydin
Benim okuduğum kadarıyla türk olduğunu iddaa etmemişim öyle bir şey okuduysanız söyleyin düzelteyim.Prim yapmak diyosun da ben milletin videosu yüzünden neden pirim yapayım önceden bir konu açtım fikirlerimi sundum yapılabilirlik derecesini konuştuk yapan birini görünce de paylaştım.
yeni farkettim kardeşim doğru diyosunuzPericulo' Alıntı:kardeş konunun başlığı "ABD nin 280m sini Dağıtan Türk"1ol06' Alıntı:alexcelik' Alıntı:Adam cezayirli türk olduğunu nerden çıkardın.
Benim okuduğum kadarıyla türk olduğunu iddaa etmemişim öyle bir şey okuduysanız söyleyin düzelteyim.Prim yapmak diyosun da ben milletin videosu yüzünden neden pirim yapayım önceden bir konu açtım fikirlerimi sundum yapılabilirlik derecesini konuştuk yapan birini görünce de paylaştım.