Hoşgeldin Misafir

ABD nin 280m sini Dağıtan Cezayirli

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
olay 5 sene önce yaşanmış güncel değil. o konuda da demiştim kan alırlar adam dan diye, idam istemişler şaşırmadım. sonuç olarak idam edilmemiş sanırım. parayı gününü gün etmek için kullansa 30-40 yıl en fazla yatıp çıkardı. ama müslüman olunca iş değişiyor. durum daha tehlikeli, teröristi yetmedi birde siber teröristlerle mi uğraşalım diyerek idamı halinde göz dağı verileceğini düşündüren bir durum. bizde işte böyle videoları izleyip, hayallere dalarak en fazla laptop camını bantlıyoruz, icraat yok (kendi adıma konuşuyorum).

1ol06

4 Tem 2018
51 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
alexcelik' Alıntı:
Adam cezayirli türk olduğunu nerden çıkardın.

PiratesX' Alıntı:
adam cezayirli sırf prim yapıyon ha ve bu arada o adam idam edildi onuda belirteydin

Prim yapmak diyosun da ben milletin videosu üzerinden neden pirim yapayım ne işime yarayacak ismi Hamza olunca konuyu Türk diye açmışım da yanlış olmuş haklısın. Önceden bir konu açtım fikirlerimi sundum yapılabilirlik derecesini konuştuk yapan birini görünce de paylaştım.

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1ol06' Alıntı:
alexcelik' Alıntı:

PiratesX' Alıntı:
adam cezayirli sırf prim yapıyon ha ve bu arada o adam idam edildi onuda belirteydin

Benim okuduğum kadarıyla türk olduğunu iddaa etmemişim öyle bir şey okuduysanız söyleyin düzelteyim.Prim yapmak diyosun da ben milletin videosu yüzünden neden pirim yapayım önceden bir konu açtım fikirlerimi sundum yapılabilirlik derecesini konuştuk yapan birini görünce de paylaştım.
kardeş konunun başlığı "ABD nin 280m sini Dağıtan Türk"

1ol06

4 Tem 2018
51 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Periculo' Alıntı:
1ol06' Alıntı:
alexcelik' Alıntı:

PiratesX' Alıntı:

Benim okuduğum kadarıyla türk olduğunu iddaa etmemişim öyle bir şey okuduysanız söyleyin düzelteyim.Prim yapmak diyosun da ben milletin videosu yüzünden neden pirim yapayım önceden bir konu açtım fikirlerimi sundum yapılabilirlik derecesini konuştuk yapan birini görünce de paylaştım.
kardeş konunun başlığı "ABD nin 280m sini Dağıtan Türk"
yeni farkettim kardeşim doğru diyosunuz