Hoşgeldin Misafir

Acil🔥 İOS webview yardım

ahmetweb

23 Ocak 2025
418 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar benim çok acil ios webview ile app kurmam gerek . Cretorların çoğu aylık ve ya yıllık ödeme istkyor. Lütfe free çalışan cretor biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Ve ya react,flutter ile kim yapa biliyorsa bana da öğrete bilirmi çok rica ediyorum🙏

darkxxf

"Psychic"
18 Ara 2024
912 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yok hocam windows bende wmvare ile mac kurmayı denedim ama başaramadım(
Ücretsiz webview sağlayıcıları var internette aklınıza gelicek bütün siteleri denemiş dahi olabilirim fakat iOS işine geldiğinde ya para istiyorlar ya da iOS telefonu jailbreak falan yapmak gerekiyormuş Bu da fazla geldi bana yani ücretsiz elde etseniz bile iOS yükletmeye çalıştığınızda .ipa dosyası olarak veriyorlar .ipa yayımlayıcı site bulmuştum bi kaç tane ordan yayımlayım kurulum yaptım fakat uygulamayı iPhone 13 iPhone 7 telefonlarına indirilmedi bildiklerim bu kadar yanlışım varsa af buyurun

ahmetweb

23 Ocak 2025
418 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ücretsiz webview sağlayıcıları var internette aklınıza gelicek bütün siteleri denemiş dahi olabilirim fakat iOS işine geldiğinde ya para istiyorlar ya da iOS telefonu jailbreak falan yapmak gerekiyormuş Bu da fazla geldi bana yani ücretsiz elde etseniz bile iOS yükletmeye çalıştığınızda .ipa dosyası olarak veriyorlar .ipa yayımlayıcı site bulmuştum bi kaç tane ordan yayımlayım kurulum yaptım fakat uygulamayı iPhone 13 iPhone 7 telefonlarına indirilmedi bildiklerim bu kadar yanlışım varsa af buyurun
Saol kardeşim 🙏🤝