Hoşgeldin Misafir

Açılan Konular ve İlgisizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esiicaraper

13 Nis 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostlarım Öncelikle Selamun Aleyküm

Şimdi benim sıkıntım şu nerede böyle hoşuma giden konu olsun, mesaj atıp beyenip konuyu açıp içeriğe ulaşmak, lakin ulaşamıyorum çünkü linkler hep patlamış ve yenilenmemiş oluyor.
  • Mesajı İhbar Et! butonuna tıklayıp ihbar etmeme ramen link ne yenileniyor nede konu kapanıyor. İlgisiz Bir Yapı Varsa Düzeltelim. Velevki düzeltmek için yardım gerekirse Ben Yardımcı Olurum Bu Konuda.

Bu konuyu ciddiye alırsanız sevinirim yoksa çöplükten başka bir şeye benzemez sitemiz.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostlarım Öncelikle Selamun Aleyküm

Şimdi benim sıkıntım şu nerede böyle hoşuma giden konu olsun, mesaj atıp beyenip konuyu açıp içeriğe ulaşmak, lakin ulaşamıyorum çünkü linkler hep patlamış ve yenilenmemiş oluyor.
  • Mesajı İhbar Et! butonuna tıklayıp ihbar etmeme ramen link ne yenileniyor nede konu kapanıyor. İlgisiz Bir Yapı Varsa Düzeltelim. Velevki düzeltmek için yardım gerekirse Ben Yardımcı Olurum Bu Konuda.

Bu konuyu ciddiye alırsanız sevinirim yoksa çöplükten başka bir şeye benzemez sitemiz.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

esiicaraper

13 Nis 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam eğer ilgili içerik elimizde mevcut ise güncellemesi yapılmakta mevcut değilse daha sonra farklı üyelerimizden edinerek düzenlenmek üzere not edilmektedir

İlginize teşekkürler iyi forumlar
Hocam Cevap İçin Teşekkür Ederim.

2 Sene Önceki Konuyu Hala Güncel Olarak Yayında İse ve Bunu Kimse Sorgulamadıysa yada Düzenlenmek İçin Not Edilip Düzeltilmediyse Bir Sıkıntı Vardır.

Amacım Yargılamak Değildi Kusura Bakmayın. Ama Dost Acı Söyler :)

İyi Forumlar Dilerim.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba;

Forumda 272,490 adet aktif konu bulunmakta olup her biri özenle kontrol edilmektedir.

Raport ettiğiniz konular konusuna göre incelenip işlem görmektedir.

Zamanla çeşitli sebeplerle ölü linkler oluşmakta büyük bir çoğunluğu düzeltilmiş olup işlem süreci devam eden konular da mevcuttur bunca konu arasında illa ki gözden kaçanlar olabiliyor rapor edilmesi sonucunda işlem sırasına alınıyor.

İlgisizlik durumu söz konusu değildir tüm süreç kontrolümüz altında olup herkesin ihtiyacına cevap vermeye çalışıyoruz bu kapsamda sorum yaşanan konuları rapor etmeniz halinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...